- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Pazo
tag
szasztok, lenne egy újabb problémám, remélem erre válaszol valaki, nem úgy mint a múltkor
csak akkor tudok videót (avi, mpeg...) nézni , ha kiterjesztem az asztal beállításokat a második monitorra. ez szerintem azért nem jó, mert így két moncsit kell kezelni ami kissé zavaró. amikor az elsődleges monitor képét teszem ki tévére, akkor nem látszik a lejátszás alatt lévő film. éppen olyan, mint amikor screenshotot akarsz csinálni és a mediaplayer helyén egy nagy fekete folt jelenik meg. nem értem, hogy miért áll fenn a problem, mert a powerdvd-vel játszott dvd-t viszont azonnal mutatja. kodek-bajom lenne? nem hiszem, ez nem lehet az. vagy valamit be kéne állítani? valaki?
vagy mégis kodek? mert most tettem be a powerdvd-be egy avit, azt nem mutatja a tévén, aztán egy dvd-t, azt meg igen. milyen kodekcsomagot érdemes feltenni. én még a régen bevált ACE Mega CoDecS Pack-ot használom. mi most a friss? és jó!! ??
-
Pazo
tag
ajánlom mindnekinek a tévé manuálájának az átolvasását, aztán a rácsodálkozást, hogy ha eggyel odébb nyomja a tévén az av-t av2-ről av(s)2-re, akkor ott színes a kép. ezzel meg lehet spórolni feleslegesen kiadott 2,5 ezer forintot és egy egész napi kihúz-bedug-kikapcsol-beklapcsol-elolvas-kérdez-válaszol-káromkodik... játékot. egész nap helyett 5 perc, meggondolandó
-
Pazo
tag
és le is kell hogy mondjak. menten falnak megyek. most jövök a mediából, vettem 800ért egy svideo-rca átalakítót, meg 1300ért egy rca-rca kábelt, rákötöm a tévére, már előre látom, hogy este megnézek valami frissen töltöt filmet... és továbbra is fekete-fehér ez a k***a kép. mi a fene baja van ennek? valaki?
-
Pazo
tag
köszi, a sok hasonló problémára a választ, kicsit okosabb vagyok azáltal, amiket írtatok, pedig már mejdnem megírtam a felháborodott hangvételű levelemet az acernek a tv kimenetem hibája miatt. még jó, hogy előtte ajánlották ezt a topikot
kiderült, hogy az annó jó drága sony tévém nem tudja kezelni scarton az s-video jelet. most szaladok is a media marktba és veszem az idevágó svideo2rca kábelt, mert nem bírom ki, hogy még ma ki ne próbáljam. pedig mielőtt olvaslatak volna titeket már teljesen lemondtam a színek luxusáról és kezdtem barátkozni a fekete-fehér gondolattal
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Moderátort keresek a fórumhoz! (változás: a jövőben jelentést lehet csak leadni)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged