Keresés

Aktív témák

• legiaap

félisten

válasz albgab #1620 üzenetére

FFúúúúúúúúúúúúúúúú!
    Te egy Isten vagy!
    Nem is tudtam erről az oldalról.
    És ahonnan rendeltem egyből visszamondtam a rendelést és megrendelem itt azt amit te is.
    Király!

• legiaap

félisten

Sziasztok!
    Nemrég rendeltem egy notebookot.
    Ma telefonáltak,hogy megjött és majd hétfőn megyek érte,mert akkor érek rá.
    Egy ASUS A6M Q014-eset rendeltem a www.notebookstore.hu-n sulinetbe.
    Mi a véleményetek róla?

• legiaap

félisten

Tudom ez most kicsit gáz kérdés lesz,de én mivel nem értek a dolgokhoz,ezért ilyen primitív módon kérdezem meg:
    Milyen laptopon menne el a NFSC akadás nélkül,olyam grfikán,ahogy legelőszőr beadja?
    Persze kismillió laptop létezik,amin elmegy,de én arra vagyok kiváncsi,ami a legolcsóbb ilyen. (Mondjuk ASUS)
    Tudna nekem valaki ilyet mondani,meg hogy hol lehet kapni ilyet?
    Ui.: Azért remélem nem nevettek ki a primitív kérdésemért.
    :DD

• legiaap

félisten

Sziasztok!
    Épp Laptop vásárlás előtt állok,de az az igazság,hogy sokmindenre nem tudom a álaszt ezért kérdeznélek titeket.
    ASUS-t akarok venni,mert sok jót hallottam róla.Még ami esetleg szóba jöhet az a Fujicu Siemens (remélem jól írtam) és az LG.
    A Siemens-ről eddíg csak negatívot hallottam,az LG-ről meg semmit nem tudok.
    Mik az elvárásaim:
    - sulinetes legyen
    - 512 Mb ram legalább
    - 15''-os kijelző
    - 1,7-es proci minimum
    - jó videókari (Ez nem tom milyen,nem értek hozzá)
    Mire használnám?Főképp netezésre és jó lenne,ha mondjuk elfutna rajta pár game.Mondjuk ha a Carbon elmenne rajta,az jó lenne,bár nem tom,hogy ilyen feltételek mellett amiket írtam elmegy.
    Max. Bruttó 190 000 ft-ot áldoznék az egészre.
    Vannak a laptopokba ilyen Wireless meg hasonló kütyük,na ezekhez se értek.
    Még szeretnék szerezni majd a laptophoz ilyen hűtő asztalt.Hallottam létezik ilyesmi.
    Szóval ezek a feltételek mellett hol lehetne kapni ilyet?
    A legjobb az lenne,ha valaki,aki nagyon otthon van a témában felvenne msn-en és ott megbeszélnénk.
    Nagyon hálás lennék érte.
    Kösz.

Aktív témák

Hirdetés