- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Nos... Sok legend... Nyilvánáltalábanazkirnak be ilyeneket, akiknek tönkremegy. Na most akor kezdjük azzal, hogy hányan vesznek fudzsicut. Szerintem a magyar piacon a fujinak van a legnagyobb részesedése, ezek után csodálkoznék, ha abbol lenne a legkevesebb hibás termék... Akksija élettartamával nincs probléma, ami gond vele: csak fujitsu factory windows használható hozzá. Szal ha neked van professionalod, az nem lesz neki jó. Ja és a driverek sem frissithetőek netről, csak fuji által kiadottakkal. Ezenkívül ami még előfordult: hólyagzódó kijelző 2 hónap után havernál, de 1 hten belül kicserélték.
Szóval kicsit ész nélkül megy a fikázás meg a felhuzás. HP és IBM hogy néznek már ki??? Mintha 486DX266-os notik lennének... Már ezért nem vennék olyat... Ha lenne retek sok kidobandó péénzem, inkább VAIO-t vennék.
Acer: egy másik haveromnak munkájából adódóansok notival volt már dolga. Most épp Acer-ja van, és eddig csak jót nyilatkozott, pedig már egy hónapja egvan neki...
ASUS: mivel ugye ebből is egyre töbet adnak el (a kategóriában ennek van a legszebb kijelzője...) ezért magas ebből a hibásak száma. Azért magas az áruk, mert az ASUS elég nagy cégkkel partner(pl. Pioneer), és a kijelzők is nagyon pengék benne...
Kicsit lemaradnak betük néha, most szokom a notibillenytűket.
DE általánosságban egyik mai gyártóról sem lehet elmondani, hogy kifejezetten szar termékeket gyárt. -
nem várhatod el, h netezzek 2x3 órát mindkét noteszen .... ;)
az egyik az AMD volt, a másik az intel:
az egyiket aktivan használtam, a másikat csak állt IDLE-ben
az egyik 800/1600mhz (0.9V-1.175V) CNQ miatt ugrált időnként, a másik fix 600mhz-en állt, 0.7V-ot kapott
az egyikben gef6100 van, fixen 350mhz-en megy, nemtom milyen energiakimélő üzemmodja lenne, a másikban ATI9000/32mb rammal, powerplay engedélyezve
az egyikben 2x512DDR2-533 volt, a másikban 1x512DDR1-400 volt
az egyiken neteztem, másolgattam, installáltam, külső USB egeret használtam, WLAN használatban volt, a másik csak állt, nem csináltam vele semmit, WLAN kapcsolat sem volt, csak nem volt kikapcsolva a wlan kártya, usb eszköz sem volt rádugva.
Minimum egálban volt a két rendszer, de inkább az inteles kapott kis előnyt - sztem.
TELJESEN azonos körülményeket ugy sem lehet kreálni szvsz. PErsze, egy prime95 lehetne jo, de ki hazsnálja 1.5 órát 100% on a notebookja prociját? Nem tipikus hazsnálat.
a kiirt hátralévő kapacitást az akku által leadott feszből mérik gondolom, ha nagyjábol mindkettő ugyan addigra merül le 75%-ig, sztem az azért mondd valamit. Nyilván az éppen aktuálisan kiirt és állandoan változo idő megbizhatatlan, de ha több mint félorán át nézed, ahogy együtt merülnek fej fej mellett, sztem az ''reprezentativ''. -
Empire
tag
Nem csak Neked van ennyi bajod! Én is sokat görcsöltem, mire kiválasztottam.
Nekem is AMD asztali gépem (3200+) van és egyszálú programokban is versenyképes vele, többszálúban meg egyenesen megszégyeníti! Azt azért hozzáteszem, hogy én is AMD fan vagyok, de el kell ismerni ez a core duo tud valamit (legalábbis notebook-ban biztos). Azért a RAM-ot kibővítettem én is gigára!
Méretre tényleg kicsi, mert nincsenek a kijelzője körül azok a vastag keretek. Akksira 3,5 órát írnak, de formázás után úgy érzem 4 felett visz.
Ha érdekel, nézd meg itt is: [link]
Talán itt van a legolcsóbban, matt kijelzővel 216, fényessel meg 226.
EMP
[Szerkesztve] -
Angyal07
tag
A HP jobb választás ez nem kérdés. Viszont a méretei a 15,4''-os kijelző miatt azért nem kicsit. A súlya viszont 2,5kg, ami jó.
Tehát, ha útközben akarod használni arra nem alkalmas, de hordozni kitűnő a súlya miatt. Tehát, ha A illetve B pontban akarod használni akkor ez kell, ha A és B pont között is, akkor egy kisebb. -
Empire
tag
Igen, én is pont ezeken filóztam mikor választottam. Volt egy fusim, amit 3 napon belül visszavittem mert fagyott, az X2-es volt ATI chipsettel, most meg egy HP nx7400 boldog tulaja vagyok. A HP a Core Duo procival sokkal gyorsabbnak tűnik számomra, mint az X2 volt. Persze tudom sokat számít a chipset is. A 64 bit támogatásának hiányát meg lehet, hogy bánni fogom egyszer, jelenleg abszolút nem hiányzik.
-
pgyuf
tag
Illetve módosítok. Maga a 64 bites XP gyorsabb lesz, de jelenleg még kevés szofver 64 bites. Ráadásul a 32 bites programok futnak a 64 bites XP-n, de problémákat okozhatnak. A tűzfalak, vírusírtók 64 bites kódban megírt programot igényelnek. Tehát a 64 bit előnye a gyakorlatban még várat magára. Gondoljunk a jövőre!
-
cadger
csendes tag
Szia!
Lehet, hogy rossz pédát hoztam, de ezzel csak érzékeltetni szerettem volna, hogy nem minden a tökéletes support. Két dolog viszont tényszerű. Az FS és az ACER kijelzői az elmúlt időben (15-15'4 kategória) meghibásodásának aránya, -nem akarok senkit sem megbántani - kritikán aluli. Az, hogy te 14' veszel ezzel valószinű kikerülöd ezt a dolgot.
Egyébként én is csak a vélemyényemet írom le. És csak azzal nem értettem egyet, hogy azért mert egy terméknek jó a supportja még nem biztos, hogy ezért azt kell választani.
pl. egy Toyota Corolla sohasem romolhat elna ez már igen
-
cadger
csendes tag
Csak tudnám hogy lehet arra vigyázni, hogy ne legyen pixelhibás? Engem nem érdekel, hogy jön az UPS ha éppen a szakdolgozatommal együtt elviszi a gépet vagy éppen nem tudom rajta írni és pont sietni kéne vagy éppen dolgoznék. én megbízható gépet akarok ami után nem kell rohangálni.
Ha te bevállalod ám tedd. A te dolgod, de azért ne várd el tőlem, hogy térdre boruljak az acer ellátotsága elött.
Aktív témák
Hirdetés
- Delta Force (2024)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Xbox tulajok OFF topicja
- Stellar Blade
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest