- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Tuti válaszom nincs, de én ezt próbálnám meg, remélem nem túl nagy hülyeség:
A notik BIOS-a olyan buta mint a föld, valszeg nem enged ilyen jellegű módosításokat, de azért megnézném, hátha beállíthatók az infra (gondolom az mwave az) által használt erőforrások. Ha nincs a bios-ban ilyen pont, akkor a vezérlőpult/rendszer ablak eszközkezelőjében megnézném hogy a mwave tulajdonságainál a speciális fülön esetleg lehet-e módosítani a portot. Ha ez sem, akkor megnézném a Mwave és a com2 tulajdonságaiban a felhasznált erőforrásokat (I/O és IRQ), fölírnám egy cetlire, majd megpróbálnék manuálisan csereberélni egy kicsit, feltéve, hogy nincs disable-be téve a manuális lehetőség. Ha semmi sem sikerül, mert mondjuk bios szinten le van betonozva hogy melyik port milyen erőforrásokat használ akkor nekem nincs több 5letem. -
Vaanhool
tag
Így nem sok jutott az eszembe, szerintem probálkozz egy frisebb OS-sel. Próba-szerencse: :)))))))))))))))))))))))))))))))) :C
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Adva van egy Ibm Thinkpad 765D típusú notebook win98-as op. rendszerrel.A problémám az,hogy a com1-et szeretném használni,de hiába próbálom nem engedi,csak a com2-öt.
Az eszközkezelőnél a com1-hez ez van írva:Ibm Mwave communacitions port.Vhogy ki lehet ezt kapcsolni?Esetleg átcserélni hogy a com2-őt foglalja el?
Sajnos sok olyan programom van,aminek alapból a com1 kell és nem lehet portot állítani.
Van vkinek erre ötlete?
Előre is köszi:Tomi
Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest