- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Tuti válaszom nincs, de én ezt próbálnám meg, remélem nem túl nagy hülyeség:
A notik BIOS-a olyan buta mint a föld, valszeg nem enged ilyen jellegű módosításokat, de azért megnézném, hátha beállíthatók az infra (gondolom az mwave az) által használt erőforrások. Ha nincs a bios-ban ilyen pont, akkor a vezérlőpult/rendszer ablak eszközkezelőjében megnézném hogy a mwave tulajdonságainál a speciális fülön esetleg lehet-e módosítani a portot. Ha ez sem, akkor megnézném a Mwave és a com2 tulajdonságaiban a felhasznált erőforrásokat (I/O és IRQ), fölírnám egy cetlire, majd megpróbálnék manuálisan csereberélni egy kicsit, feltéve, hogy nincs disable-be téve a manuális lehetőség. Ha semmi sem sikerül, mert mondjuk bios szinten le van betonozva hogy melyik port milyen erőforrásokat használ akkor nekem nincs több 5letem. -
Vaanhool
tag
Így nem sok jutott az eszembe, szerintem probálkozz egy frisebb OS-sel. Próba-szerencse: :)))))))))))))))))))))))))))))))) :C
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Adva van egy Ibm Thinkpad 765D típusú notebook win98-as op. rendszerrel.A problémám az,hogy a com1-et szeretném használni,de hiába próbálom nem engedi,csak a com2-öt.
Az eszközkezelőnél a com1-hez ez van írva:Ibm Mwave communacitions port.Vhogy ki lehet ezt kapcsolni?Esetleg átcserélni hogy a com2-őt foglalja el?
Sajnos sok olyan programom van,aminek alapból a com1 kell és nem lehet portot állítani.
Van vkinek erre ötlete?
Előre is köszi:Tomi
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Óvodások homokozója
- VoLTE/VoWiFi
- PH! aranyköpések
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 VGA,16-64GB RAM/512-1,5TB SSD
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Macbook Pro 13" - 2018 gyártás, 2 mag i5, 16/512GB - garancia (34)
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged