- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Latom nincs nagy tolongas a temaban...
Valami olyanra gondoltam, hogy egy visito szirena szeru amit radugok/rakotok a laptopra (esetleg a taskara) es ha megmozditjak akkor nyivakol hangosan. Valami szamkoddal meg le tudom allitani. Esetleg olyan opcioval hogy hozza is kothetem valamihez es ha azt elvagjak vagy piszkaljak akkor is sivakol.
Azert lenne jo egy ilyen megoldas hogy en halljam (mert mast ugy sem fog zavarni) de altalaban ha elmegyek valahova ugyfelekhez akkor ott lerakom a cuccot es dolgozom, de persze nem mindig viszem magammal (at kell szaladni egy masik irodaba, klotyora vagy ilyesmi, alpvetoen nem messzire) akkor azert jelent nemi biztonsagot.
Egy ismerosnek epp most loptak el a cuccatigy kicsit parazok de nagyon nem akarom tullihegni, szoval karnyi vastag vaslanc biztos nem lesz (mondjuk nála az is eleg gáz volt, hogy fel eve nem csinalt mentest a munkairol, igy most az ugyfelektol probalja meg visszaszedni a felig-meddig felkesz otthagyott vackait...
).
Szoval van e ilyesmi szerkentyu? Biciklisben lattam mar de az eleg bazi meretu lenne egy laptophoz. -
törölt tag
Na ma lattam egy fura zarat. Jo vastag kanoca es nagy fem blokk volt rajta meg egy nagy lakat. Nem is ertettem hogy mukodik, aztan alaposabban szemugyre vettem.
A dolog lenyege, hogy nem a szokasos lukba megy be hanem az egyik menku femtombot kell a gepre rogziteni es ebbe lehet akasztani a kanoczot es a lakatot. De a femtombot a hozzaadott kis tubus szupereros ragaccsal kell felpassztitani a laptopra
Csodasan nezhet ki utana, raadasul leszedhetetlen, meg olyan ergonomikusan is nez ki utana -
törölt tag
Nem kell erovago egy sima kombinaltfogo (fontos hogy kombinalt nem csipo) csiporeszevel gyorsan el lehet nyisszantani az acelsodronyokat (csak ismerni kell a technikajat). Eccer lattam a teveben, hogy, hogy kell, ki is probaltuk melohelyen es par mp-volt (gyorsabb mint a zarral xarakodni).
-
törölt tag
Egyebkent meg az ussr-ben kell elni, ott nincs a klotyopapirnak kemeny gurigaja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest