Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
simpley
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
ez egy HP 15-bs szériás noti. Sajnos mint mostanra kiderült, az anya kiszakadt a házból mindezt úgy, hogy szétszedve sosem volt...
Mindenesetre upgradeltem egy SSD-re, majd később elküldöm szervízbe de most szükségem van rá a munkám miatt. -
simpley
őstag
Üdv, egy kis segítségre lenne szükségem. Szóval, szoftveresen elég jól értek a gépekhez de hardveresen többé kevésbé. Régebbi gépem simán szétkaptam, ha takarítani kellett. (bő két-három évente) De, most lenne nekem egy 2018-as HP notim (sose volt szétszedve még) és a pirossal jelölt csavarok sehogy sem akarnak kijönni, olyan mintha nem tartaná semmi. Feszegetni nem akarom, mert tartok tőle, hogy véletlen eltörik..

Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TP-LINK routerek
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- AVACOM QuickTIP 150 W Univerzális laptop adapter + 8 konnektor
- TÖBB DARAB ELÉRHETŐ!!! HP USB-C Dock G2 univerzális üzleti dokkoló
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindenesetre upgradeltem egy SSD-re, majd később elküldöm szervízbe de most szükségem van rá a munkám miatt.
Pyttawrx