- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBear
tag
Szia, köszönöm a reagálásodat!
A probléma igazából ott kezdődött, hogy sem asztali gépem, sem win telepítő lemezem nincs. De szerencsére találtam egy okos migráló programot, ami látta az SSD-t és simán átmásolta rá a HDD-n lévő rendszert. Az SSD bekerült a laposba és most már megy minden szépen és sebesen. -
KBear
tag
És nem emlékszel mi volt a megoldás?
Egész nap szívok már ezzel és sehogy sem megy.
Emlékszem, mondtad egy másik fórumban, hogy neked is samsungod van, nálad a recovery program rendben működik? Iponos cikkben panaszkodtak rá, és ma nekem sem sikerült a pendrivról bebootolnom, ahova lementettem egy rendszerképet.
Pár napja volt egy kis vita a samsungos SSD cserés esetleges garanciavesztésről, emlékszem benne voltál te is a sűrűjében. Utánakérdeztem én is közvetetten egy samsung szervizestől és megerősítette amit mondtál, ha van dedikált és leszedhető merevlemez takaró, akkor nincs garivesztés. -
KBear
tag
Sziasztok,
van egy új samsung NP350-es notebookom telepített win8-al, vettem hozzá egy samsung 840 120GB SSD-t és van egy TechWin külső házam [link]. Próbáltam az SSD-t a gépbe belepakolni és valahogy ráizzadni a win8-at, de sehogyan sem jártam sikerrel. Ha a külső házba belerakom az SSD-t és USB-n csatlakoztatom a gépre, akkor a meghajtók között nem látszik, a hardver leválasztásánál viszont megjelenik valami, ami más nem lehet. Nincs ötletetek, hogy hogyan tudnám összehozni a dolgot? A külső ház és az SSD nem kompatibilis, vagy az SSD-vel kellene előbb valamit csinálnom, hogy lássam a meghajtók között?
Ha végre elérném az SSD-t, akkor a samsung recovery programjával elvileg tudnék egy lemezmásolatot rakni rá és a HDD helyére berakva onnan bootolna a rendszer.Ha valakinek van tapasztalata, kérem ossza meg velem!
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged