- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgeris
tag
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #142 üzenetére
Biztos, hogy egy natúr kijelzőt pl nem fogok tudni eladni. Ahhoz szervízem kéne, hogy legyen. Itt aki megveszi annak lesz bolt a dolog, de nekem egyszerűen nincsenek kapcsolataim. Itt a PH-n meg minden használt cucc értékének max a 75%-át hajlandók kifizetni, gari nélkül szóba se jöhet semmi, nekem meg nincs időm évekig árulni pár alkatrészt, ami a végén esetleg a nyakamon marad...Szo megpróbálom, 60-ért elsózni, azt kalap.
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #137 üzenetére
Két helyen nézettem meg eddig, az egyik azt mondta, hogy 60K körül van csak az alaplap + szervízdíj, a másik se volt olcsóbb. Haver utánanézett, 177€-ért (46,989.47 HUF) van alaplap Németországból, de én ugye nem tudom beszerelni...És ha azt megrendelem, és beszereltetem, akkor még mindig nem bizti, hogy 100 fölött elviszik a gépet...Viszont azt gondolom, hogy akik meg akarják venni, simán újracinezik a nyákon azt az elfüstölt áramkört, azt kész is. Csak én ezt nem tudom lecsekkolni...
-
mgeris
tag
válasz
cherockee #133 üzenetére
Az a baj, hogy én nem tudom kiszerelni pl a procit belőle...Ezen kívül elég ritka gép, mert annak idején qrva drága volt...Meg ahogy az emberek le tudják alkudni a használt cumó árakat...én úgy gondoltam, hohy 60K-val már jól járok, de az 50k sem rossz. Ja, a dvd az író, a kijelző maga hibátlan, de a műanyag része sérült, az akksi meg bn 1-1,5 órát bírt, de voltak itt már tápparák, so nemtom az rontott-e rajta...A ram, ami simán kiszedhető az 128 csupán, a belső az 256, de még a buzi burkolatot se tudtam szétszetni, mert úgy van csapolva, mint az istennyila, a csavarokat hiába szedem ki. So szerintem rakás vesződséget megúszok, ah egybe elmegy az egész. Csak ezek az arcok. akik meg akarják venni, fix, hogy tök olcsón újra üzembe rakják...Mind1, ha vki 60-at ad érte, annak simán odadom szerintem..
-
mgeris
tag
Figyusztok!
Buherában otthon van vki? Mert az a szitu, hogy van egy elfüstölt notim, amit eddig 3-an akartak megvenni 50K-ért, tehát valszínű nem lehet annyira para megbuherálni.
A gépnek az a baja, hogy valószínű elfüstölt az alaplapi töltésért felelős áramkör. A gép működik, az akksiban lévő maradék is póvertől még bekapcsol, csak a töltés, és a hálózatról való üzemeltetés nem megoldott.
A gép egy asus L3400-as, p4 pentium 1,6ghz, 384MB ram (256 beépítve, 128-cal bővítve), 32 megás saját memóriás Ati Mobility Radeon M7 VGA, 80GB Samsung HDD, Samsung dual-layer 8/24X dvd/CD író, IRDA, FDD, svideo out, ps2, 2db USB, ltp, com1, pcmcia, asszem 15'' képernyő (nem widescreen).
Szervízben azt mondták, hogy nem éri meg megcsináltatni, mert alaplapcsere, meg kurvadrága stb, de ha ilyen kapós, akkor csak lehet vele vmit kezdeni...So a segítségeket megköszönném... -
mgeris
tag
Háát, meglepne, mivel ahhoz a garimatricát le kell szedni...Én most vettem renew gépet. Pont túlléptem a 3 napot, ezért nem cserélték egyből az egészet, mert pixelhibás volt a képernyő. De ha előbb észreveszem, azt mondták, egyből cserélték volna...
Elmentem a szervízbe, azt mondták, h megrendelik az alkatrészt, és hívnak, hogy mikor van kedvem bevinni kicseréltetni...So korrektek, nem lesz semmi baj. Csak én figyelmetlen voltam, ennyi. Viszont 285K helyett 192K-ért kaptuk meg...Megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged