- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakallasgy1
tag
válasz
Thunderzolee #15752 üzenetére
6 gb ram, elvileg 8gb ramot lehet beletenni. SSD folyamatban. Feltöltöttem a hőmérsékleti értékeket. Jelnleg az os x mellett windows 7 is fent van.
Akkor nagyon ne foglalkozzak ezekkel a hőmérsékleti értékekkel akkor? Ha ez egyébként nem pörgeti a ventilátort. -
szakallasgy1
tag
Sziasztok!
Van egy működőképes matuzsálem korú 2009 eleje iMac9,1-es 20 inch display; EMC 2266; model Number 2266 Gépem:
( Intel Core 2 Duo (E8135) (“Penryn”)Processor Speed2.66 GHz)Kérdéseim:
1- milyen processzorral tudom felturbózni a gépet? Amit még az alaplapba gond nélkül be lehet rakni? Azért merem feltenni a kérdést, mert ez egy inteles gép
Szeretném 1-2 évig életben tartani még.
2- - a gép frissen pasztázva (gpu/cpu), portalanítva, de a heatskin vagy Northbridge dióda és Northbridge heatskin 70-80 Celsius fok környékén van. Ez normális? A ventilátorok nem pörögnek fel, működnek ahogy kell. A cpu értékei jók. Mi lehet az oka ennek?
3- heatskin vagy Northbridge dióda és Northbridge heatskin- ezek micsodák?A processzor cserélhető benne az biztos. Próbálok utánajárni magam is, de egyelőre nem vagyok még biztos a dolgomban.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Gépről adatok:
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest