Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco M3 - felújított állomás
- iPhone topik
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolhalovas
csendes tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Tudom, hogy nem lehet sz*rból várat építeni, de most ez a feladat.

Igen, Dothan magos a proci.
És ez a chipset tudja kezelni az 1 GB RAM-ot egy slotban is, vagy két 512 MB-os modul kell? -
bolhalovas
csendes tag
Sziasztok!
Van egy múzeumba való, Albacomp 8089C notim. Szeretném fejleszteni a procit és a memóriát. Elvileg Intel Montara-GML i852GM(V) lapkakészlete van, és Celeron M 350 processzora. Én a Celeron M 390-et gondolnám a legnagyobb előrelépésnek. RAM-ban már nem vagyok annyira biztos: 1. ötletem a meglévő 512MB-os mellé még egy: [link] , 2. ötletem pedig egy vagy kettő ilyen 1GB-os: [link] . Nem tudom, hogy képes lenne-e 1GB-os modul(oka)t kezelni a gép. Kérlek titeket, hogy erősítsetek, vagy cáfoljatok meg az elképzeléseimben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- Horvát fricska Elon Musk önvezető Tesláira
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- Path of Exile (ARPG)
- Napelem
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx