- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearlDiver
csendes tag
válasz
extasymajom #11392 üzenetére
Köszi! pont ilyesmire gondoltam. Bár az árakat elnézve lehet ugyanúgy kijövök egy új billentyűzettel itthonról. Utánajárok
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- BONTATLAN!!!! ELADÓ Lenovo ThinkPad Ultra Dock - 135W EU (40AJ0135EU)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged