- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearlDiver
csendes tag
válasz
extasymajom #11392 üzenetére
Köszi! pont ilyesmire gondoltam. Bár az árakat elnézve lehet ugyanúgy kijövök egy új billentyűzettel itthonról. Utánajárok
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Asztalos klub
- Milyen egeret válasszak?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest