- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PearlDiver
csendes tag
válasz
extasymajom #11392 üzenetére
Köszi! pont ilyesmire gondoltam. Bár az árakat elnézve lehet ugyanúgy kijövök egy új billentyűzettel itthonról. Utánajárok
-
PearlDiver
csendes tag
Sziasztok,
keresgéltem az interneten a problémámmal kapcsolatban, de nem találtam olyan ötletet ami hasznos lenne. Úgyhogy remélem itt tudtok tanácsolni valamit.
Lenovo Y50-70 laptopom Caps Lock billentyűzete az igen gyér használat ellenére (külső billentyűzetet csépelek) leesett. A csatolt képen látszik, hogy azért, mert letört egy kis bepattintó pöcök. Na most a Lenovo szerviz ezt úgy tudná csak orvosolni, hogy beszállítják, megvizsgálják, kicserélik a teljes billentyűzetet, mindezt ha mázlim van akkor garanciálisan.
Nekem semmi más nem kéne, mint egy pót-capslock, hiszen a gép tökéletesen működik, csak hülyén néz ki a lyuk a capslock helyén. Gond nélkül a helyére is tudnám tenni.
Valaha valaki szerzett már utángyártott billentyűt darabonként? Nagyon örülnék, ha sikerülne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Xbox tulajok OFF topicja
- PayPal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged