- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Végül a notebook.hu-tól vettem, simán belement 1GB a 256MB-os mellé. Azt mondták, hogy a régebbi HP gépeknél azért van max 1GB megadva, mert a doksik írásakor még csak az 512-es modulok voltak elterjedve. Tehát elvileg minden HP viszi a slotonként 1GB-t.
Egyébként a notebook.hu-t csak javasolni tudom. Beszerelés és teszt nélkül nem is adnak el memóriát, korrektek és értenek hozzá. Mégegyszer köszi Rovernek a választ!
[Szerkesztve] -
Preko
csendes tag
válasz
Rover623 #457 üzenetére
Köszi a választ!
Hol találhatok olyan boltot, ahol ezek a memóriák jó eséllyel készleten vannak? Írtam pár érdeklődő mailt, de a legtöbb helyen egyáltalán nincs notebook memória készleten...
Annak meg gondolom nem örülnek, ha megrendelem és aztán nem veszem meg, mert nem jó bele. -
Preko
csendes tag
Sziasztok!
HP nx9020-as notebookban szeretnék memóriát bővíteni. Már úgy érzem elég rendesen utánanéztem, de azért meghallgatnám a szakértők véleményét is.
Gép adatlapja itt: [link]
Jelenleg egy 256MB PC2700 DDR van benne, de szeretnék minél többet belepakolni, mert nagy memóriaigényű programokat (adatbányászat) is futtatnék rajta. Az adatlapon az szerepel, hogy max 1GB mem rakható bele (bármelyik slotba!), de a chipset (Intel 852GM) doksijában ilyet találtam: ''Supports 128-Mbit, 256-Mbit, and 512-Mbit technologies providing maximum capacity of 1-GB with x16 devices and up to 2-GB with high density 512-Mbit technology''.
Ezek szerint elképzelhető, hogy 2GB-t is bele tudok paszírozni? Ha igen, akkor milyet kell keresni? Mindenképp Kingstonra szavaznék, mert arról csupa jót hallok.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Villanyszerelés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged