Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, volna egy lenovo Z50-70 tipusu laptop
Nézegettem szimpi kis gép számomra,barátnőmnek már szereztem egyet belőle,most rajtam a sor. Viszont a gépből 3fajta is készült amelyekben külön eltérő procik vannak. Egy I3 egy I5 és egy I7. Baránőmnek pont a középet I5 szereztem be. Magamnak is kinéztem egyet de az pont a legrégebbi I3 as amitől félek is kissé. Ha meg is venném biztosan lecserélném benne ezt egy I5 re de sehol nem találok hozzá alkatrészt vagy aki árul is és be is tenné. Maga a gép azért érdekel mert olcsó fullHd kijelzőt ad bővithető a hdd ahogy a ram is 16gb ig. Mit tudnátok ajánlani? Nézzek keressek esetleg inkább egy i5 vagy i7 kiadást vagy van remény hogy megveszem a régebbit és cseréltetek benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mobil flották
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Íme az új Android Auto!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest