Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABDUL96
tag
Sziasztok, volna egy lenovo Z50-70 tipusu laptop
Nézegettem szimpi kis gép számomra,barátnőmnek már szereztem egyet belőle,most rajtam a sor. Viszont a gépből 3fajta is készült amelyekben külön eltérő procik vannak. Egy I3 egy I5 és egy I7. Baránőmnek pont a középet I5 szereztem be. Magamnak is kinéztem egyet de az pont a legrégebbi I3 as amitől félek is kissé. Ha meg is venném biztosan lecserélném benne ezt egy I5 re de sehol nem találok hozzá alkatrészt vagy aki árul is és be is tenné. Maga a gép azért érdekel mert olcsó fullHd kijelzőt ad bővithető a hdd ahogy a ram is 16gb ig. Mit tudnátok ajánlani? Nézzek keressek esetleg inkább egy i5 vagy i7 kiadást vagy van remény hogy megveszem a régebbit és cseréltetek benne?
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Whisky topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple MacBook
- BestBuy ruhás topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest