- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Google Pixel topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
A laptopscreen.com oldalról van bárkinek tapasztalata?
Azt olvastam, hogy van UK raktárjuk (nem tudom ez az info mennyire up-to-date, lehet hogy brexit miatt már van EU-n belül máshol is nekik).
Kérdés: Számolni kell vámmal ha onnan rendelek? -
ez_meg_emaz
őstag
Nagy szépen köszi.
Amugy t5500 és t2300 között ha jol látom csak a 64bit a különbség, vagy van még vmi?
A melegedéssel szerinted nem lenne probléma pl t1300-rol t5500-as váltásnál? Egyik ugye 31W-os másik 34, vagy ilyen apro különbség nem számít?
Amugy mint írtam most csak érdeklödöm, mert most sajna nincs rá keret, ha lenne már venném is és rohannék beszereltetni. -
ez_meg_emaz
őstag
Köszi hogy írtál.
Chipset: i945GM
Még mindig érdekel hogy le tudom e cserélni és ha igen mik közül választhatok. Ja és ha tudtok ajánlani vkit akinél olcson lehetne venni procit azt is megköszönném. Bár a csere nem most esedékes, de az ilyen infot jo tudni.Aproban ahogy néztem t2300 8k körül megy.
Hát lehet tudnék vadászni 80-85ért ha honapokig azt lesném ki ad el ennyiért 2 magos t60at. De szerintem egyszerűbb volt most megvenni 1 maggal és majd ezt a procit lecseréni.
Tehát ebben nem értek egyet. Viszont az aláírásod tetszik
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi.
ibm t60-as notiban lehetséges a t1300.as proci cseréje vmi komolyabbra? Pl t2300 vagy t2400? Ahogy nézem a t2300 ugyanaz csak 2 magos.
Vagy több info kéne a notirol?Igazábol most készülök venni egyet egész jo áron. Gondoltam ha cserélhető a proci vmi 2 magosra akkor sokáig jo lesz nekem még. Ha nem akkor majd késöbb max lecserélem másik notira.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Hardcore café
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Robogó, kismotor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Új FULL HD webkamera + Számla
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest