- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
Helló, sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy akad nekem egy Fujitsu Siemens Amilo Li1705 tipusú notebook -om ami egy "Intel® Celeron® M Processor 440 (1M Cache, 1.86 GHz, 533 MHz FSB)" CPU -val van felszerelve, ezt szeretném fejleszteni ha lehetséges? Milyen tipusú és mekkora procival lehetne megtenni? Köszönöm és üdv.
-
wii90
tag
válasz
Thunderzolee #7126 üzenetére
Szia! Köszönöm a választ pont annyi 1,5GB RAM van benne, a chipset -et nem találtam everestben én meg anélkül semmit sem tudok
Azt kb saccperkábé
megtudod mondani mit kóstálhat a noti? 40GB HDD, 128MB VGA 1órás akku kulturált állapot...
-
wii90
tag
Helló! Mostanában került hozzám egy Toshiba Satellite L100 notebook amiben egy Mobile Intel Pentium M 750, 1866 MHz (14 x 133) proci van a kérdésem a következő lehet jobbra nagyobbra cserélni benne a procit? Ha igen milyet keressek hozzá? Köszönöm és üdv.
-
wii90
tag
válasz
Thunderzolee #5046 üzenetére
Köszönöm a segítséged. Úgynézki inkább túl adok a gépen mintsem kicserélgetem benne a hardverokat.
-
wii90
tag
válasz
Thunderzolee #5042 üzenetére
Köszönöm!
Már jeleztem is vásárlási szándékom az eladónak.
Tudnál nekem abba segíteni hogy milyen játék futna el a gépen az említett "ultrával"? A gépem specifikációa kicsit fentebb. Előre is nagyon köszönöm. / ismerem a gépigényes oldalt csak nem értem
/
-
wii90
tag
válasz
Thunderzolee #5038 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségedet.
Te melyiket választanád?
-
wii90
tag
Helló! Volna egy MSI VR630X-088HU tipusú notim nos a kérdésem az volna ,hogy mivel tudnál fejleszteni a gépet ahoz hogy pl.: jobb játékok is fussanak rajta jelenleg nevetséges a gép teljesítményen nem igazán értem hogy?.
Ilyen gémek mint GTA San Andreas max-on már elég tré vagy NFS Most Wantedez is ha feljebb veszem a grafikát csődöt mond... A gép tulajdonságai:
Gyártó: MSI
Kijelző mérete: 16"
Felbontás: 1366 x 768 HD, WXGA, GlareType
CPU Típus: AMD Sempron
CPU jellemzők: SI-40 (2.0GHz, 3600MHz HT, 512Kb L2 cache)
HDD: 160 GB
HDD fordulatszám: 5400 RPM
HDD csatlakozás: SATA
Memória mérete: 2GB
Memória típus: DDR2 1*2GB
Memória sebesség: 667 MHz
VGA: Nvidia GeFrorce 9100M G
Operációs Rendszer: Windows 7
Audio: HD Audio, 2 hangszóró + mélynyomó.Remélem tudtok segíteni, nagyon megköszönném ha pl.: a procit javasolnátok cserére akkor megírnátok azt is hogy milyen fajtára tipusra és a többi. Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat.
Itt is figyelem majd a hozzászólásokat de PÜ.-ben is elérhető vagyok szinte egésznap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Dell WD19S / 180W adapter
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged