- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Az miért van, hogy 3 alkalomból kétszer nem látja a laptop az optikai helyére beépített HDD-t?
Egy Lenovo G580-ról van szó. Amikor épp nem látja, akkor fel se pörög a HDD. Tehát már bekapcsolás után azonnal hallható, hogy most lesz-e HDD vagy nem... A merevlemez hibátlan! -
Monyos
aktív tag
üdv!
Lenne egy érdekes dolog ami böki a csőröm, hátha valaki tud választ adni nekem:
Lenovo G580 notimhoz most jött meg a beépítő keretem. Mire szolgál a caddy-n a sata csatlakozók melletti kis kapcsoló? Azon kívül, hogy teljesen meghülyül tőle nekem a Win7?(Kb. 4 perces boot idő, lassú programok, HDD-n lévő adatokat nem értem el) Miután átkapcsoltam a másik állásba, újra bekapcs, minden a régi, rendesen látom a HDD-t.
Valami "hardveres lezárás" a HDD-n található fájlokhoz?
(HDD típusát rendesen felismerte a gép) -
Monyos
aktív tag
válasz
Thunderzolee #8852 üzenetére
Pedig a youtube volt az első ahol kerestem.
Még annyi, hogy honnan lehetne megtudni, hogy a gépbe belemegy-e a 9,5 mm-es meghajtó vagy csak az alacsonyabb 7mm-es? Mert ahogy nézem ez az Asus a karcsúbb gépek közé tartozik.
De ezt úgy általánosságban is kérdezem, milyen laptopokra jellemző, hogy már csak a 7mm-es megy bele? -
Monyos
aktív tag
üdv!
Ismerősöm egy ASUS X550CC laptopba szeretne SSD-t rakni a HDD helyére. Egy Kingston V+200 menne bele, ha belefér.
Valaki rakott már ilyen gépbe SSD-t?
Nem találtam képet a laptop aljáról, ezért a másik kérdésem , hogy mennyire bonyolult ennek a modellnek a szétszedése?Előre is köszi!
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Szeretném SSD-re cserélni a Lenovo G580-ban a HDD-t, azt pedig az optika helyére betenni. Láttam, hogy korábban linkeltek ehhez a géphez egy ILYEN beépítő keretet. Ilyen keretből bármelyik belemegy, csak az a lényeg, hogy 12,7 mm-es legyen?? Tehát például hardverapróról akár EZ is jó lenne??
Egy másik dolog ami számomra újdonság volt, hogy mikor kicsit belenéztem a laptop belsejébe, hogyan is történik majd a csere észrevettem,hogy a DVD írónak más csatlakozója van, mint a megszokott HDD-s SATA csatoló. Mintha annak a "mini" változata lenne. Egy kis felvilágosítást kérhetek ezzel kapcsolatban,hogy miért is van erre szükség? Valamint, ez nem akadály a caddy beépítésekor? Abban már alapból úgy van, hogy a belső csatlakozója "sima SATA", a külső pedig ez a "kicsi SATA" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Fujifilm X
- Everest / AIDA64 topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Béta iOS-t használók topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged