- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Szeretném SSD-re cserélni a Lenovo G580-ban a HDD-t, azt pedig az optika helyére betenni. Láttam, hogy korábban linkeltek ehhez a géphez egy ILYEN beépítő keretet. Ilyen keretből bármelyik belemegy, csak az a lényeg, hogy 12,7 mm-es legyen?? Tehát például hardverapróról akár EZ is jó lenne??
Egy másik dolog ami számomra újdonság volt, hogy mikor kicsit belenéztem a laptop belsejébe, hogyan is történik majd a csere észrevettem,hogy a DVD írónak más csatlakozója van, mint a megszokott HDD-s SATA csatoló. Mintha annak a "mini" változata lenne. Egy kis felvilágosítást kérhetek ezzel kapcsolatban,hogy miért is van erre szükség? Valamint, ez nem akadály a caddy beépítésekor? Abban már alapból úgy van, hogy a belső csatlakozója "sima SATA", a külső pedig ez a "kicsi SATA" ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sonic Racing: CrossWorlds teszt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz i7-14700HX 20mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest