Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 1 VII Japán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grafmókus
üzenetére
köszönöm a válaszokat grafmókus
na így már tiszta. Sajna azt nem tudtam, hogy MXM1 és 2 típusok vannak, még jó hogy nem vásároltam be.
Egy 770-es dothan van fent bayon 0.99p-ről indul, abba belemászok, a 780-asok méregdrágák, meg fix árasok, az már tényleg nem éri meg.a VGA-t illetően kicsit még bizonytalan vagyok ... A gép netezésre, esetleg filmezésre lenne, meg flash alapú játékokhoz, teljes képernyős, mint pl a Frontierville. Esetleg erre javaslat?

ramot raktam bele 2x1GB 667-est. Esetleg XP SP3, vagy inkább win7.
Vista-t most kihagynám ...szerk: most keresgélés közben bukkant fel az MXM Type A ... ez most egy 3. verzió? Vagy ez a type 1, azaz MXM1
-
törölt tag
Sziasztok, én is kérdést intéznék a jelenlévő techye fórumtársak felé.
A frissen szerzett laptopomat szeretném kicsit felspécizni.A laptop Fujitsu-Siemens Amilo M1437G, pillanatnyilag egy m750 1.86GHz Dothan van benne, kérdésem, mi a lehető legnagyobb CPU, ami elmegy benne?
Esetleg olvasgattam a pinmod lehetőségéről is, ebben az esetben mi lenne a legnagyobb lehetőség?
valamint VGA-ra kérnék egy javaslatot, ebben a modellben lehet cserélni, bár azt nem tudom, hogy itt van e kompatibilitási probléma, vagy amit bele lehet illeszteni, az el is indul?
Pillanatnyilag egy X700 van benne, lenne egy aránylag olcsó lehetőségem 512-es 8600 GS-re, vagy jóval drágábban GT-re. előbbi 40, utóbbi 120 font. Kicsit irreálisnak tartom a különbséget árban a 2 tipus között, ha a tudásukat nézem - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- World of Warships
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen alaplapot vegyek?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- LG OLED TV 55CS6LA
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor így már képben vagyok 

Pyttawrx