Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
grafmókus
üzenetére
köszönöm a válaszokat grafmókus
na így már tiszta. Sajna azt nem tudtam, hogy MXM1 és 2 típusok vannak, még jó hogy nem vásároltam be.
Egy 770-es dothan van fent bayon 0.99p-ről indul, abba belemászok, a 780-asok méregdrágák, meg fix árasok, az már tényleg nem éri meg.a VGA-t illetően kicsit még bizonytalan vagyok ... A gép netezésre, esetleg filmezésre lenne, meg flash alapú játékokhoz, teljes képernyős, mint pl a Frontierville. Esetleg erre javaslat?

ramot raktam bele 2x1GB 667-est. Esetleg XP SP3, vagy inkább win7.
Vista-t most kihagynám ...szerk: most keresgélés közben bukkant fel az MXM Type A ... ez most egy 3. verzió? Vagy ez a type 1, azaz MXM1
-
törölt tag
Sziasztok, én is kérdést intéznék a jelenlévő techye fórumtársak felé.
A frissen szerzett laptopomat szeretném kicsit felspécizni.A laptop Fujitsu-Siemens Amilo M1437G, pillanatnyilag egy m750 1.86GHz Dothan van benne, kérdésem, mi a lehető legnagyobb CPU, ami elmegy benne?
Esetleg olvasgattam a pinmod lehetőségéről is, ebben az esetben mi lenne a legnagyobb lehetőség?
valamint VGA-ra kérnék egy javaslatot, ebben a modellben lehet cserélni, bár azt nem tudom, hogy itt van e kompatibilitási probléma, vagy amit bele lehet illeszteni, az el is indul?
Pillanatnyilag egy X700 van benne, lenne egy aránylag olcsó lehetőségem 512-es 8600 GS-re, vagy jóval drágábban GT-re. előbbi 40, utóbbi 120 font. Kicsit irreálisnak tartom a különbséget árban a 2 tipus között, ha a tudásukat nézem - szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkor így már képben vagyok 

Pyttawrx