- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisgab1
csendes tag
elhiszem, de a wifi az másik helyen van.most nem szedem szét ujra. de ugy van hogy fent találhato a wifi helye, mellette a laptop memória 2 csatlakozóval,alatta 2 winyo csatlakozó, és mellette a videokártya.ezzel a 2 csatlakózóval.ha a másik tv tuner, akkor is ami benne van memória kiszedhető,mármint maga a chip.
tehát igy sem lehet nagyobbat venni bele?ha nem akkor nem, csak érdeklödtem^^ -
kisgab1
csendes tag
teljesen ki van alakitva 2 memoria hely, ott az ugyan olyan csatlakozo, és ugyanugy 2 csavaros hely. maga a video kártya az természetesen alaplapi de a memoriája nem , vagy nem igy van?
-
kisgab1
csendes tag
http://www.psharing.com/pic.php?id=356633
vagy
http://www.psharing.com/pic.php?id=356634na remélem jo lesz.
-
kisgab1
csendes tag
Oké egy pillanat feltöltöm a képet.hát lehet én vagyok hülye de hogy ez ugy látszik az tuti. 1 perc és linkelem
-
kisgab1
csendes tag
szétszedtem a gépet és a memória cserélhetó és ki is vehető mivel ebbe a hp-ba minden kiszerelhető hála istennek. és a vga-nak is 2 chip csatlakozoja van az egyiken bevan dugva ugye az 512-es. a másik üres.
-
kisgab1
csendes tag
sziasztok.
Van egy HP pavilon DV7 notim és az 512mb -os GF 9600M GT -be szeretnék venni még egy 512-t. kb ez mennyibe kerül és hol lehet beszerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged