- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sokat fejlődött az Amazfit T-Rex
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SörTomi
csendes tag
Azt nem tudtam, hogy nem tudom lecserélni a videókarit, de nem is akartam. (amúgy nem 256 M? :S csak mert nekem több helyen is azt mutatja...) Jelenleg maximum egy új proci, és egy kis RAM fér bele a terveimbe.
Nade ha már témánál vagyunk, akkor konkrétan rá is kérdezek, hogy vajon jól járok-e ezzel az új procival játék téren, vagy sem. Csak mert ha úgy is mindegy, akkor nem veszem meg. -
SörTomi
csendes tag
Hát ebből a táblázatból az egyértelmű dolgokon kívül csak azt értettem, hogy a tl-60 lényegesen előkelőbb helyen áll, mint az mk38.
Amúgy megmondom őszíntén, nekem kizárolag játék miatt kell, hogy erősebb legyen a gép, mert minden egyéb dologra bőven elég a mostani.
Egyébként ezzel a procival lesz esélyem? Pl: Assassins Creed, The Witcher, Prince of Persia, és hasonlók...
Nem kell, hogy maxon fusson, nekem elég, ha élvezhető a játék... (főleg, hogy eddíg még csak képeken láttam őket) -
SörTomi
csendes tag
Üdvözlet mindenkinek!
ASUS F3m AP090 laptopom van, és nagyon szeretnék többet kihozni belőle, úgyhogy szeretném lecserélni a procit, de nem vagyok benne bizstos, hogy lehetséges-e egyáltalán. Már a gyártó lapján is néztem, de a legtöbb, amit ki tudtam deríteni az ez (bár hozzátenném, hogy kizárólag felhasználói szinten értek a géphez!):
ezt szeretném lecserélni :
AMD Turion 64 MK-38 2.2 Ghz "Richmond" (90 nm)
512 L2 Chace, HT 800 Mhz, Multiplier 11x, Socket S1
Voltage 1.15 volt, 31 watterre:
AMD Turion X2 TL-68 2.4 Ghz "Tyler" (65 nm)
2x512 L2 Chace, HT 800 Mhz, Multiplier 12x, Socket S1
Voltage 1.075/ 1.10/ 1.25 Volt, 35 wattKöszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest