Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
msb19
csendes tag
szisztok!
egy hozzászólásban említettétek a melegedést 1 acernál ez 1 csavrhúzóval és kis tüdővel plusz fülpiszkálóval orvosolható
.leveszed az alját kb 5 csavar fogja és ottvan alatta a venti,érdemes a ventidet kivenni mert mögöte a kis bordák tele szoktak menni porral és ojan mintha szürő lenne és igy nem tudja továbbfújni a levegőt.ezt havonta érdemes megcsinállni,kb 10 perc ennyit megér(ez csak az acer aspire esetében van tudtommal)
és akkor én is kérdeznék
van egy acer aspire 5720z laptopom
2 gb ram
dual core 1,46 ghz proci olvastam 1 érdekes hozzászólást hogy a sima 1magos procit kicseréllte 2 magosra ez lehetséges?és hogy akkor a 2 magost ki lehet cserélni 4 magosra?bocsi ha hülyeséget írtam de nemtudomti biztos jobban tudjátok
valaki megtudja mondani hogy az enyémbe lehet e procit cseréllni és mekkora a max bele?
és ramból azthiszem csak 4 gigát ismernek fel alapból bios frissítés után többet is képes?ha sok hülyeséget írtam bocsi
elöre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Okos Otthon / Smart Home
- Bluetooth hangszórók
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest