- Rendkívüli terméktámogatást ígér a Nothing
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi1016
csendes tag
válasz
xcbiker #2166 üzenetére
Építésznek tanulok és van egy progi ami zabálja a procit! Ez az "utazó gépem" és erre is rátenném a progi bizonyos részét mert állandóan rohanok és jó ha bárhol megtudom mutatni a munkáimat, vagy egyszerűen csak folytatni tudom a projectet.
Lehet, hogy igénybe venném a szolgálataidat. De akkor lehet nagyobb procit belerakni a notiba? Árban kb. mennyi lenne?
köszi előre is -
Gigi1016
csendes tag
Köszi a segítséget: a noti chipset-e: Intel GM965!
Nem tudom, hogy melyik proci lenne megfelelő és hogy hol csinálják meg nekem a "cserét"!
Köszi előre is: Gigi -
Gigi1016
csendes tag
Sziasztok ismét!
Még mindig ugyanaz a kérdésem: megoldható lenne-e szerintetek a következő "terv":
Van egy Lenovo/IBM 3000 N200-as laptopom, amely jelenleg egy Intel Celeron-M 530 (1,7GHz/ 533 MHz /1MB L2) procival rendelkezik!
Én szeretnék minimum 2 ghz-es procit bele, de sajnos nem igazán értek ahhoz hogy ez lehetséges-e, és ha igen, akkor ezen felül még miket kell változtatnom. Pl. a hűtés is megoldandó kérdés !
Nem tudom, hogy van-e olyan 2ghz körüli proci, amit bele lehetne rakni! (azt tudom, hogy nem mindegyik proci "kompatibilis", megkell egyeznie a lábszámnak, de nem tudom, hogy mely procik jöhetnek számításba).
Előre is köszi a reagálást, segítséget!
Gigi -
Gigi1016
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megoldható lenne-e szerintetek a következő "terv":
Van egy Lenovo/IBM 3000 N200-as laptopom, amely jelenleg egy Intel Celeron-M 530 (1,7GHz/ 533 MHz /1MB L2) procival rendelkezik!
Én szeretnék minimum 2 ghz-es procit bele, de sajnos nem igazán értek ahhoz hogy ez lehetséges-e, és ha igen, akkor ezen felül még miket kell változtatnom. Pl. a hűtés is megoldandó kérdés!
Nem tudom, hogy van-e olyan 2ghz körüli proci, amit bele lehetne rakni! (azt tudom, hogy nem mindegyik proci "kompatibilis", megkell egyeznie a lábszámnak, de nem tudom, hogy mely procik jöhetnek számításba).
Előre is köszi a reagálást, segítséget!Gigi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest