- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8764 üzenetére
Magyarul ha jól értem mindeképp érdemes lenne megvárni a Kaveri platform érkezését meg az azzal jövő notikat ha már AMD vonalon szeretnék mozogni
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8757 üzenetére
Köszi a linkeket de pont azért írtam ide mert látom hogy te prociban nagyon otthon vagy és engem most ez a rész érdekel hogy mi abból az igazság... Meg hogy lehet-e tuningolni a későbbiekben...
Mert egyik tesztnél ódákat zengenek róla másikban meg lehúzzák mint az állat...
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Most tervezem új noti vásárlását és amiatt kérném a segítségeteket, hogy milyen processzort válasszak. Most az MSI gx 60-70 családjáainak tagjait nézegetem a10 5750m procival de sok helyen azt olvasom hogy ez egy erősen CPU limites noti. Mi ebben az igazság? Tényleg kidobott pénz az ablakon mert annyira gyenge? Későbbiekben ezt a procit kicserélhetem majd újabb AMD-re vagy sem? Egyáltalán milyen szintnek felel meg a tudása ha az Intel I szériához mérjük? Sokkal jobb az Intel i7 4700mq? Az későbbiekben cserélhető? Igazából hosszabb távra szeretnék venni ezért érdekel a lehetséges tuning utóélet. Szeretném CAD CAM-re használni tanulási jelleggel meg persze időnként játszani vele főként stratégiai meg FPS jellegű gémekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Gaming notebook topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell 19.5V 9.23A 7.4x5.0mm 180W gyári adapter (HA180PM180)
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Corsair Katar Elite Wireless egér eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest