- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Mobil flották
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8764 üzenetére
Magyarul ha jól értem mindeképp érdemes lenne megvárni a Kaveri platform érkezését meg az azzal jövő notikat ha már AMD vonalon szeretnék mozogni
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8757 üzenetére
Köszi a linkeket de pont azért írtam ide mert látom hogy te prociban nagyon otthon vagy és engem most ez a rész érdekel hogy mi abból az igazság... Meg hogy lehet-e tuningolni a későbbiekben...
Mert egyik tesztnél ódákat zengenek róla másikban meg lehúzzák mint az állat...
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Most tervezem új noti vásárlását és amiatt kérném a segítségeteket, hogy milyen processzort válasszak. Most az MSI gx 60-70 családjáainak tagjait nézegetem a10 5750m procival de sok helyen azt olvasom hogy ez egy erősen CPU limites noti. Mi ebben az igazság? Tényleg kidobott pénz az ablakon mert annyira gyenge? Későbbiekben ezt a procit kicserélhetem majd újabb AMD-re vagy sem? Egyáltalán milyen szintnek felel meg a tudása ha az Intel I szériához mérjük? Sokkal jobb az Intel i7 4700mq? Az későbbiekben cserélhető? Igazából hosszabb távra szeretnék venni ezért érdekel a lehetséges tuning utóélet. Szeretném CAD CAM-re használni tanulási jelleggel meg persze időnként játszani vele főként stratégiai meg FPS jellegű gémekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest