- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8764 üzenetére
Magyarul ha jól értem mindeképp érdemes lenne megvárni a Kaveri platform érkezését meg az azzal jövő notikat ha már AMD vonalon szeretnék mozogni
-
Oceanus
tag
válasz
Thunderzolee #8757 üzenetére
Köszi a linkeket de pont azért írtam ide mert látom hogy te prociban nagyon otthon vagy és engem most ez a rész érdekel hogy mi abból az igazság... Meg hogy lehet-e tuningolni a későbbiekben...
Mert egyik tesztnél ódákat zengenek róla másikban meg lehúzzák mint az állat...
-
Oceanus
tag
Sziasztok!
Most tervezem új noti vásárlását és amiatt kérném a segítségeteket, hogy milyen processzort válasszak. Most az MSI gx 60-70 családjáainak tagjait nézegetem a10 5750m procival de sok helyen azt olvasom hogy ez egy erősen CPU limites noti. Mi ebben az igazság? Tényleg kidobott pénz az ablakon mert annyira gyenge? Későbbiekben ezt a procit kicserélhetem majd újabb AMD-re vagy sem? Egyáltalán milyen szintnek felel meg a tudása ha az Intel I szériához mérjük? Sokkal jobb az Intel i7 4700mq? Az későbbiekben cserélhető? Igazából hosszabb távra szeretnék venni ezért érdekel a lehetséges tuning utóélet. Szeretném CAD CAM-re használni tanulási jelleggel meg persze időnként játszani vele főként stratégiai meg FPS jellegű gémekkel.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest