- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pedrosh
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8355 üzenetére
Köszönöm az infót és az addig rendben is van, hogy mit tudok belerakni. Ezzel nem is volt gond.
A lényeg az lenne, hogy valami érdembeli különbség, teljesítménynövekedés, vagy bármi egyéb tapasztalható lenne, vagy nem ér annyit az egész csere-bere dolog?
Tulajdonképp ennyi lenne a kérdésem nékem.
Nem mindig szuperál a kompjúter, aztán gondoltam hátha lehet segíteni egy kis plusz hozzáadásával.A gond ott van, hogy minden cuccnak megvan a maga ára is és nem tudom megérné-e költeni rá. Ha meg már vennék bele procit, akkor valami jobbra gondoltam. Viszont azoknak az ára meg 7-8-9-10k vagy még talán több. A ram az meg olyan lesz amit épp találok.
-
pedrosh
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo G550-es gép. Ebben van nagyvonalakban: GL40-es chipset, T3100-as proci, 2giga ram.
A kérrdés pedig az lenne, hogy a T5xxx vagy T7xxx szériás procik és egy ram duplázás sokat javíthat szegénykén?
SSD-t már raktam bele.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Laptop hűtő bazár! - AKCIÓ!! MINDEN 1000FT
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP G5 USB-C dokkoló 120W töltővel / vagy töltő nélkül, üzletből ( használt, újszerű 6 hó gari )
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON SZÁMLA, GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-i7 I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest