- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #11655 üzenetére
Köszi a tippet. Nem, még nem kérdeztem ott, megkeresem a kollégát, hátha tudja. Kicsit fel kell újítani a párom laposát, mert a zsanérok már eléggé kivannak, meg a fedlapon is van egy repedés a zsanér mellett, így gondoltam, összekapcsolnám a kellemest a hasznossal, mert párom imádja a lapost, csak a háttérvilágítás hiányzik neki, de nem annyira, hogy vegyünk másikat.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
A Sony-s topik eléggé kihalt, ezért itt is megkérdezem, hátha tud rá valaki válaszolni. Adott a párom Sony Vaio SVE1511B1E laptopja, ami alapból nem háttérvilágításos bill-lel van szerelve. Ha ezek közül veszek egy háttérvilágításos bill-t, azt be tudom úgy kötni a gépbe, hogy a világítás is menjen?
Előre is köszi a segítséget. -
echterion
nagyúr
válasz
Spancer RE #10918 üzenetére
A foglalat szerint működhet, de nézd meg a cpuz alaplap fülön, hogy milyen chipset van a gépedben.
-
echterion
nagyúr
válasz
dSERiES #10908 üzenetére
2020m-ről nem érdemes, amúgy usa-ból jött valami 9000 körüli összegért. Én csak a WoT-ot próbáltam, amiatt történt csak a csere, na ott pont annyit számított, hogy játszhatatlanból átment jól játszhatóvá. De az extrém eset, nagyon rosszul optimalizált programkóddal, szóval minden más területen ugyanaz maradt a dolog.
Mod: ha még így is érdekel a csere, akkor írj és előtúrom a linket.
-
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #10878 üzenetére
Az bizony. Ráadásul egy éve még elég volt neki az is, aztán kijött egy javító peccs, azóta 15-20 fps van. Most az alza-n találtam egy pink meg egy piros Vaio-t, lehet, onnan szerzem be a csere cuccot egy év garival.
-
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #10875 üzenetére
Az oldal szerint az.
Nem lenne lényeges az órajel, mert párom használ lapost netezésre (és neki a külcsíny az első, ezért nem mindegy, hogy milyen színnel / design-nal bír), viszont ha vidéken vagyunk, én is néha előveszem egy-két World of Tanks erejéig és oda sajnos a 2,3-as B970 már kevés, mivel egy szálon megy és a minél magasabb órajel az, ami neki számít. -
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #10869 üzenetére
Esetleg kicsit többet hozzárakva egy ilyen Lenovo G580-assal is kiegyeznék, ebbe tudnék rakni valami 3 GHz körüli processzort?
-
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #10869 üzenetére
Hm, akkor lehet megpróbálom megkeresni a neten a manualt.
-
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Adott ez a gép: Sony Vaio PCG61211M, egy i3 370m-es procival. Ebbe raknék egy magasabb órajelű i5-ös procit (itt most az órajel a lényeg, az mindegy lesz nekem, hogy hány szál). Ugye, ez elvileg HM55-ös chipkészlet, viszont ilyen procit a támogatott cpu-k között nem találtam. Akkor most valójában milyen chipkészlettel bír ez? Cpuz sajnos nem játszik, még nincs nálam a cucc és nem is szeretném úgy megvenni, hogy nem tudom, upgrade-elhetem-e.
Előre is köszi a segítséget. -
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #8468 üzenetére
Megnéztem, HM70-es aszerint is. Akkor nem lesz upgrade.
-
echterion
nagyúr
Lejárt a szerk. idő.
Az enyémnek a pontos száma ez: SVE1511B1EW.
-
echterion
nagyúr
válasz
Thunderzolee #8465 üzenetére
Hm, köszi, akkor marad ez. Szerencsére nem létkérdés, csak jó lett volna, ha lehetne bővíteni. Ma belepakolom a másik ram modult, hogy legalább a dual channel meglegyen. Csak némi WoT miatt akartam bővíteni (egy hetet vidéken fogok tölteni, ott lehet, hogy elő fogom venni erre a célra), de így is gondolom el fog rajta valahogy ketyegni egy 7650m mellett.
Még valami hűtőpadot kell hozzá néznem, hogy ne melegedjen túl a gép, mikor terhelem. -
echterion
nagyúr
Sziasztok!
Egy Sony Vaio SVE1511B1-es laptopba keresek cpu-t. Most egy B970-es van benne, tehát ennél kellene jobb, most 35W-os i5-ösben gondolkodom. A kérdésem, hogy egy i5 2450m belemenne-e? Elvileg volt ilyennel szerelt lapos ebben a szériában.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged