- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sziasztok.
Adott egy gyönyörű, új állapotú Hp EliteBook 2570P. Mivel ez egy igen masszív műszer, nem szívesen cserélném le. Jelenleg i5-3360M CPU, 16Gb 1600Mhz DDR3L és egy Samsung 850 Pro 256Gb SSD teljesít benne szolgálatot. Felhasználás szempontjából 5-10 weblap egyidejű futtatása, filmezés, pdf, excel és mindenféle szövegszerkesztő fut rajta. Nagy ritkán még egy-egy régebbi GTA vagy NFS széria pörög, de az elenyésző. Érdemes-e még fejleszteni valamerre, hogy időtállóbb legyen a technika? Sajnos ezek az integrált U procis Ultrabookok nem vettek meg (itt van mellette egy E7280), minőségben elég nagy visszalépés.
-
-
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Tehát lenne egy Dell Latitude E6220-as noti, i5 2520-as procival. De a hőfokokkal nem vagyok elégedett, van hogy alapesetben is 50-55C-re kúszik fel, ami nekem 14-es géphez szokva kissé magas. Frissen újrapasztáztam, tehát szerintem a szűk keresztmetszet az egy hőcsöves hűtés lenne. Viszont a tulaj ragaszkodna ahhoz hogy a későbbiekben i7-es procit tegyek a kis gépébe (35W TDP). Megoldható hogy dupla hőcsöves hűtést építsek a gépbe, vagy ezt így kell elfogadni, és esetleg hűtőpasztával kísérletezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Adobe Photoshop
- Óvodások homokozója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motoros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged