- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenger41
tag
Hy!
Egy olyan problémám és kérdésem lenne, hogy van egy Acer Aspire 5742G-m ésa gyári i3 380M-et szerettem volna kicserélni egy i7 740QM-re. Beletettem, be is kapcsol a gép, de nem ad képet, tökfekete a kijelző és VGA porton sincs semmi.
Viszont ami az érdekes, hogyha várok, a Windows bekapcsolózenét lejátsza, meg látom hogy a WiFi-t is kapcsolom ki-be, szóval elvileg a procival nincsen gond, felismeri, műxik stb.
A tippem, hogy az IGP nem tetszik neki, bár elvileg ugyanolyan van benne, mint az előző i3-asban.
Ötletek hogy miért lehet ez?
Esetleg BIOS szinten le tudom tiltani az IGP-t, hogy a dedikált NVIDIA kártyát használja csak? -
csenger41
tag
Üdv, egy Acer Aspire 5742G-ben szeretnék VGA-t cserélni, jelenleg egy Nvidia 610M van benne, milyen nagyobbak kompatibilisek?
-
csenger41
tag
hy! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a HP NC6000-ben az Ati Mobility Radeon 9600 VGA veérlőt nem lehet-e lecserélni másikra és ha igen, akkor milyenre...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest