- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Magisk
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csenger41
tag
Hy!
Egy olyan problémám és kérdésem lenne, hogy van egy Acer Aspire 5742G-m ésa gyári i3 380M-et szerettem volna kicserélni egy i7 740QM-re. Beletettem, be is kapcsol a gép, de nem ad képet, tökfekete a kijelző és VGA porton sincs semmi.
Viszont ami az érdekes, hogyha várok, a Windows bekapcsolózenét lejátsza, meg látom hogy a WiFi-t is kapcsolom ki-be, szóval elvileg a procival nincsen gond, felismeri, műxik stb.
A tippem, hogy az IGP nem tetszik neki, bár elvileg ugyanolyan van benne, mint az előző i3-asban.
Ötletek hogy miért lehet ez?
Esetleg BIOS szinten le tudom tiltani az IGP-t, hogy a dedikált NVIDIA kártyát használja csak? -
csenger41
tag
Üdv, egy Acer Aspire 5742G-ben szeretnék VGA-t cserélni, jelenleg egy Nvidia 610M van benne, milyen nagyobbak kompatibilisek?
-
csenger41
tag
hy! nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy a HP NC6000-ben az Ati Mobility Radeon 9600 VGA veérlőt nem lehet-e lecserélni másikra és ha igen, akkor milyenre...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- LED világítás a lakásban
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Óra topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest