- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cherockee
aktív tag
szerintem se lehet házilag cserélni garvesztés nélkül, az emlitett zárások miatt, de szervizesek normálisabbja cseréli kérésre...ráfizetéssel...de cseréli.
renew progról nekem olyan véleményem van, hogy egy irodának, ahova rendszeresen járok hálozatot épitgetni, gépeket összerakni, már 5 renew gépet használnak, a legrégebbi 1 éves múlt. Az említett árrés, a környezetvédelmi büszkélkedés megér ennyit...a legtöbb külsőre is kifogástalan, ha vállalnak rá 2 év garit (nemtom milyen kategoria az amire igen, talán platina?), vagy 1+1évet, akkor nagyon, amugy ''csak'' megéri...kár hogy más gyártó nem csinál ilyent... -
mgeris
tag
Háát, meglepne, mivel ahhoz a garimatricát le kell szedni...Én most vettem renew gépet. Pont túlléptem a 3 napot, ezért nem cserélték egyből az egészet, mert pixelhibás volt a képernyő. De ha előbb észreveszem, azt mondták, egyből cserélték volna...
Elmentem a szervízbe, azt mondták, h megrendelik az alkatrészt, és hívnak, hogy mikor van kedvem bevinni kicseréltetni...So korrektek, nem lesz semmi baj. Csak én figyelmetlen voltam, ennyi. Viszont 285K helyett 192K-ért kaptuk meg...Megéri...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hobby elektronika
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest