- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ducsidu
senior tag
válasz
Thunderzolee #8921 üzenetére
Igen, csak szerintem a 4 sem lesz teljesen kihasználva. Legalábbis a mostani felhasználás alapján nem hiszem
Többet majd inkább egy komolyabb gépbe -
ducsidu
senior tag
válasz
Thunderzolee #8919 üzenetére
Igen, azt írja.
Köszönöm a segítséget, így pontosan tudom már, hogy milyet kell keresnem!Azon még gondolkodom, hogy hol vásároljak, az apró is szóba jöhet.
6 GB-on is gondolkoztam, de mivel szerintem a 4 GB is elég lenne inkább olyat kerestem. Majd még ezt is eldöntöm azzal együtt, hogy hol veszem meg.Még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
-
ducsidu
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 630-am (az i3 380m-mel szerelt változat) amiben memóriát szeretnék bővíteni.
A CPU-Z szerint 2 slot van a RAM-nak, az egyikben van egy 2 GB-os DDR3-as, 800 MHz-es Samsung modul, a másik üres.
Ez az információ gondolom nem elég, nem értek hozzá, légyszíves írjátok le, hogy még mik kellenek.Még 2 GB-ot szeretnék hozzá. Az első posztban ajánlották a Kingston oldalát, ott megnéztem, erre a típusra ezt adta ki: [link]
Nekem jónak tűnik, bár magasabb az órajele, de nem hiszem, hogy ez akadály. Holnap már meg kellene vennem, így tényleg jó lenne ez, csak gondoltam először rákérdezek, hogy biztos menni fog-e.A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest