- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
Hahó!
Én nem vagyok nagy fújkálás párti. Általában 8-10 csavar kicsavarásával le lehet szedni a hűtőcsöveket, meg a ventilátort. (ASUS-nál nem tudom) Ha kint van takarítsd meg alaposan az összeszerelésnél pasztázd újra a procit meg gpu-t ha van.
Nem nagy kunszt, de ha nem bízol magadban vidd el szervizbe.
itt egy vidi a műveletről, Asus de nem K55, de valahogy így néz ki:
-
KisBundi
őstag
A 7640G ami benne van nem egy erőgép, szóval lehet, hogy vmit használ a 8 GB ram, de semmi biztosat nem tudok mondani! Talán olyan játékoknál, ami tényleg nagyon sok ramot követel alapból!
A melegedésre pedig porpisztoly és egy jó minőségű pasztával újrapasztázni!Ha nem vagy egy szakember, akkor csak óvatosan a szétszedéssel, de hidd el nagyon megéri!
Új hozzászólás Aktív témák
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HP Alkatrészek eladók!
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest