- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nokia X30 - a frissesség ígérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Talán a T2600 a legerősebb a T2xxx táborban. Előbb futottam bele a hardveraprón, 28ezerért hirdeti valaki. Sajnos nem tudom megvenni, mert már hajbakaptak érte a fórumozók, ezen az alkalmi áron....
Nos persze, ha prociteljesítmény kell, akkor minél nagyobbat. CSak közben az a gondolat ütött szöget a fejemben, hogyha ennyire erős gép kell....Asztali gépbe sokkal olcsóbban kapnál nagy teljesítményt, illetve a hűtéssel sem lenne probléma. -
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E520-ban cseréltem ki a Cerkát egy Dual Core T3200-ra. Kollégámat meg "rábeszéltem", hogy cserélje ki az Asusába (X51H) a Celeron M530-ast. Ő egy T2350-est vett bele, párezer (7 körül) forintért. Mindkét gép fürgébb lett, de ami a lényeg: Az én becslésem szerint az akkumlátoros üzemidő nálam úgy 50%-al lett jobb, viszont kolléga azt állítja, neki kétszer annyit elmegy egy töltéssel a gépe.
Szerintem ha olcsón kapsz bele procit, nyugodtan cseréld ki. Belemennek az 533-as FSB-jű T2xxx procik, és ezeket relatíve olcsón meg is kapod, itt a hardveraprón is hirdetnek rendszeresen, én is itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest