- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Talán a T2600 a legerősebb a T2xxx táborban. Előbb futottam bele a hardveraprón, 28ezerért hirdeti valaki. Sajnos nem tudom megvenni, mert már hajbakaptak érte a fórumozók, ezen az alkalmi áron....
Nos persze, ha prociteljesítmény kell, akkor minél nagyobbat. CSak közben az a gondolat ütött szöget a fejemben, hogyha ennyire erős gép kell....Asztali gépbe sokkal olcsóbban kapnál nagy teljesítményt, illetve a hűtéssel sem lenne probléma. -
Zoli bácsi
őstag
Én egy Acer Emachines E520-ban cseréltem ki a Cerkát egy Dual Core T3200-ra. Kollégámat meg "rábeszéltem", hogy cserélje ki az Asusába (X51H) a Celeron M530-ast. Ő egy T2350-est vett bele, párezer (7 körül) forintért. Mindkét gép fürgébb lett, de ami a lényeg: Az én becslésem szerint az akkumlátoros üzemidő nálam úgy 50%-al lett jobb, viszont kolléga azt állítja, neki kétszer annyit elmegy egy töltéssel a gépe.
Szerintem ha olcsón kapsz bele procit, nyugodtan cseréld ki. Belemennek az 533-as FSB-jű T2xxx procik, és ezeket relatíve olcsón meg is kapod, itt a hardveraprón is hirdetnek rendszeresen, én is itt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest