Új hozzászólás Aktív témák
-
sulaco79
tag
válasz
Werkly #10073 üzenetére
Toshibát még nem szedtem szét, de találtam egy videót egy szétkapott a200-asról (orosz
)
Mindenesetre annak a laptop gyártónak azonnal bevonnám a működési engedélyét, akinél a CPU cseréjéhez le kell szedni a billentyűzetet! Sajna a Toshi ilyennek tűnik, de a videó guide alapján nem lesz nehéz...ijesztő, de nem vészes.
Persze, hogy megéri! A T9300-as a 800FSB-s Penrynek legvagányabb procija és népszerű is, tehát lehet találni a piacon. A T7500-as egy generációval öregebb Merom, ez sem rossz, de 65nms gyártástechnológiával készült (a T9300-as 45nms)
Sokkal hűsebben is jár. Én egy T7250-ről bővítetten T9300-ra szintén egy GM965-ös Santa Rosa lapon. A régi Merom alapjáraton 42-45 fokon, kiterhelve 93 fokon futott! Csere után a T9300-as 32-35 és 85 fokos értékeket produkált.
Nekem nagy haverom a T9300-as
-
Én még ilyenről nem hallottam, h nem kezelne nagyobb méretű merevlemezt egy laptop.
Úgy értem, ez a gép nem olyan régi, h ilyesmi problémája legyen.Ez a 300gigás merevlemez ráadásul még 12,5mm vastag (3 tányéros), az újabbak már jóval vékonyabbak.
Érdekesség: akkoriban mikor megjelent, ez volt a világ legelső 300GB-os 2.5"-os merevlemeze.
Viszont csak 4200RPM-es, ez nagyon lassú; átlag 2.5"-os HDD-k 5400-esek, az asztali gépekben meg ugye 7200-esek vannak.
Ha gyorsítani is akarsz a gépen, keress hozzá 7200RPM-est, vannak ekkora méretben is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest