- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
SzaboZE #7203 üzenetére
Most cseréltem ki a ramot Kingston 8GB DDR3 1333 MHZ,pofon egyszerű volt,csináltam is 2 screen shoot-ot,hogy mi a különbség az előző illetve a mostani helyzetről:
Prometheus 2012 1080p Blu-ray EUR AVC DTS-HD MA 7.1-HDZ
Azt vettem észre,hogy a több ram mintha levette volna a CPU-ról a terhelést egy kissé,így már jobban tetszik az hogy marad stabilan 20-30% körül a processzor kihasználtság,mintsem hogy 50-60% körül mozogjon.Biztos vagyok benne hogy 4GB ram is elég lett volna,de ha lúd,akkor legyen kövér,így már megfontolandó a proci csere,viszont egy 7200rpm-es HDD-re tuti hogy be fogok nevezni,lassúnak érzem az 5400rpm-et.
-
becsitibi
senior tag
válasz
SzaboZE #7200 üzenetére
Akkor a szavaidból ahogy kiveszem,inkább HDMI kábellal csináljam,mert van elég sok szomszéd itt a panelba,szerintem a router gondot megoldom másik topikba,az első kérdésem arra irányult a notebookom képes lenne-e szaggatás mentesen lejátszani a kívánt elvárásaimat,arra megkaptam a válaszokat,egy kis ram csere nem árt,de szerintem egy gyenge 4 magos proci is helyet kap majd,de az még a nem túl távoli jövő zenéje,természetesen majd jelentkezem először a holnapi RAM cserével.
Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Hobby rádiós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- További aktív témák...
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest