- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iGO Primo
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bersekh #8856 üzenetére
2GB ramot kezel a chipkészlet.
Legalábbis a VIA adatlapja szerint. Lehet, h többet is, de 2GB-ot biztosan.Szerintem a meglevő mellé még egy 1gigást tegyél, (ha van rá keret), másfél giga ram azért már elég sokmindenre elég. Dual channel nincs a vezérlőben, úgyhogy felesleges két pontegyforma memóriát beszerezni.
Esetleg tegyél rá egy TinyXP oprendszert, az kevesebb erőforrást használ, ilyen régebbi gépekhez ideális. Esetleg TinyWin7-el is megpróbálkozhatsz, de az XP szerintem jobb erre.
A300- 21C:
Intel 965GM chipset, Socket P-s processzorok.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De a chipkészlet csak 800MHz-es FSB-t támogat, tehát csak max. ekkora FSB-s processzorokat keress hozzá. Akár 8GB ramot is elvisz.
VGA MXM II-es, de ha jól tudom, hiába cseréljük ki, csak a tokozása szabványos, a Toshiba saját VGA-t használ, ami nem kompatibilis a normál MXM-es kártyákkal, tehát lényegében nem cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest