- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bersekh #8856 üzenetére
2GB ramot kezel a chipkészlet.
Legalábbis a VIA adatlapja szerint. Lehet, h többet is, de 2GB-ot biztosan.Szerintem a meglevő mellé még egy 1gigást tegyél, (ha van rá keret), másfél giga ram azért már elég sokmindenre elég. Dual channel nincs a vezérlőben, úgyhogy felesleges két pontegyforma memóriát beszerezni.
Esetleg tegyél rá egy TinyXP oprendszert, az kevesebb erőforrást használ, ilyen régebbi gépekhez ideális. Esetleg TinyWin7-el is megpróbálkozhatsz, de az XP szerintem jobb erre.
A300- 21C:
Intel 965GM chipset, Socket P-s processzorok.
Ezek azok:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Socket_P
De a chipkészlet csak 800MHz-es FSB-t támogat, tehát csak max. ekkora FSB-s processzorokat keress hozzá. Akár 8GB ramot is elvisz.
VGA MXM II-es, de ha jól tudom, hiába cseréljük ki, csak a tokozása szabványos, a Toshiba saját VGA-t használ, ami nem kompatibilis a normál MXM-es kártyákkal, tehát lényegében nem cserélhető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- DELL PR03X dokkoló tápegységgel
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged