Hirdetés
- iPhone topik
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a választ, akkor majd utánanézegetek. Ilyen hővezető paszta nem kell rá ha cserélem? Lehet hülyeséget kérdezek, csak még régen amikor cseréltem asztaliba volt valami ilyesmi...
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Szóval 35w-ig akármilyen gyors a processzor bírja fogni a hütés?
Új hozzászólás Aktív témák
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Metal topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Alienware 17r4 olvass
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Pyttawrx