Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszi a választ, akkor majd utánanézegetek. Ilyen hővezető paszta nem kell rá ha cserélem? Lehet hülyeséget kérdezek, csak még régen amikor cseréltem asztaliba volt valami ilyesmi...
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Szóval 35w-ig akármilyen gyors a processzor bírja fogni a hütés? -
SFAkos
aktív tag
Sziasztok! Lenovo G580AH-m van, b960-as procival. (VGA: gt635m)
Olyan kérdésem lenne, milyen -kicsit erősebb- procira lehetne ezt lecserélni? Mondjuk egy i5, vagy hasonló. Jól gondolom, hogy esetleges cserénél a gari ugrik?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Bár lehet inkább szakemberre bíznám a dolgot, gondolom azért nem olyan drágán tud valaki segíteni. Igen én is ezen gondolkodtam meghagyom a régit, mert gondolom sokat nem adnának érte, ha kéne egyáltalán valakinek és akkor garinál vissza lehet rakni azt... De ne legyen rá szükség
Pyttawrx