Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Beépül a Nano Banana a Google Fotókba
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Remélem kicsit beleszólhatok én is

szóval :
Köszi a cikket, beleolvastam én is, egyedül ami nem tetszik :
Az az Oprendszer, nem használok Vistát, teljesen szét barmolták ezek a piacot, hisz még mindenki xp-t használ, nem értem miért kell az emberekre ezt erőltetni, a legtöbb program én úgy tudom Xp-re vannak írva, és nem biztos hogy egy Xp-s program elfut mondjuk egy Vistán vagy win7-en vagy win8-at, gyalázat amit ezek csinálnak!!
Másik dolog :
Oemes verziójú Oprendszert akarnak értékesíteni ( egyesek ) nem értem, és nem látom értelmét, ekkora marhaságot!!!
Ha bedöglik az Alaplap akkor aztán lehet venni újból Oprendszert mert ugye csak ahhoz az Alaplaphoz jó a vásárolt Oprendszer ami benne volt a gépben, és ha ki van cserélve akkor a másikhoz nem jó!!
Én nem tudtam hogy mi az hogy Oem, de már tudom és nem kérek belőle!!
Elnézést a vélemény nyilvánításért de gondoltam én is írok ide valami értelmeset,illetve hogy senki ne vegyen Oem verziójú oprendszert, nem éri meg
üdv nektek

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elárulta a Valve, hogy mikor jöhet az új Steam Deck
- BestBuy topik
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx