- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Netfone
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
Thunderzolee #7114 üzenetére
Remélem kicsit beleszólhatok én is
szóval :
Köszi a cikket, beleolvastam én is, egyedül ami nem tetszik :
Az az Oprendszer, nem használok Vistát, teljesen szét barmolták ezek a piacot, hisz még mindenki xp-t használ, nem értem miért kell az emberekre ezt erőltetni, a legtöbb program én úgy tudom Xp-re vannak írva, és nem biztos hogy egy Xp-s program elfut mondjuk egy Vistán vagy win7-en vagy win8-at, gyalázat amit ezek csinálnak!!
Másik dolog :
Oemes verziójú Oprendszert akarnak értékesíteni ( egyesek ) nem értem, és nem látom értelmét, ekkora marhaságot!!!
Ha bedöglik az Alaplap akkor aztán lehet venni újból Oprendszert mert ugye csak ahhoz az Alaplaphoz jó a vásárolt Oprendszer ami benne volt a gépben, és ha ki van cserélve akkor a másikhoz nem jó!!
Én nem tudtam hogy mi az hogy Oem, de már tudom és nem kérek belőle!!
Elnézést a vélemény nyilvánításért de gondoltam én is írok ide valami értelmeset,illetve hogy senki ne vegyen Oem verziójú oprendszert, nem éri meg
üdv nektek
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen monitort vegyek?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Netfone
- További aktív témák...
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged