Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
eketomy #5792 üzenetére
Nekem is így van már jó ideje.
Vettem itt az aprók közt régebben egy marék 4gigás pendriveot (1000Ft. alatt volt darabja). Egyikre XP telepítő került, többire meg a 32, ill a 64 bites Win 7 különböző verziói.
Aztán azt használtam, amelyik éppen kellett.Majd kiderült, h a cfg fájl kiütésével az összes verzió elérhető egy telepítőből. Azóta csak kettő pendriveot használok (32, ill. 64 bitest).
Logouton közzétették azt is, h lehet a 32 és a 64 bitest egy pendrivera rátenni, de annak az ISO-ja nagyobb lett, mint 4GB, így inkább maradtam a két külön pendriveos megoldásnál.
Sok gépre rakok fel oprendszereket, nekem könnyebb ezt használni, mint a lemezre vigyázzak.
Netbookokon amúgy sincs lemezmeghajtó, és már a régi P4-es gépeken is van általában lehetőség rá, h a BIOS felismerje az USB-s külső egységet telepítés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kempingezés és sátrazás
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- StarTech USB C Dock - 4K 60Hz Quad Monitor - DK31C4DPPDUE
- EXP GDC Beast V8.5c eGPU dokkoló
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged