Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged