- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
azon gondolkoztam, hogy gap pad vastagságát nem-e kellett volna lemérni valami ilyesmi szerszámmal? [link]
vagy esetleg van ilyen kenhető thermal pad K5 PRO néven fut, lehet máskor ilyet kéne használni? így mint itt a videón.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
eh már rendeltem, bár még nem adták fel.
ragasztó szalagot vettem itt a sarkon villamossági boltba amit a villanyszerelők is használnak vászon szalag, elvileg ez is bírja a hőt 105 fokig [link], jól körbetekertem vele a venti meg a hűtő között, tuti nem fog kifújni, sőt talán még jobb is lesz mert a feléről hiányzott.
billentyűt meg rendeltem ebay-ről 2560 huf-ért találtam angol kiosztásút ami nagy enter-es, amíg meg megjön kicseréltem a rakoncátlan billentyűket azokra amik kevesebbet vannak használva
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad T570, T580, P52s hibás, de használható kijelző
- Dell WD15 type-c dokkoló 180W-os töltővel
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo Quectel EM05-G FRU szám: 5W10V25829 DELL WWAN DW5825e-eSIM WWAN modemek
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest