- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hatalmas kamerasziget emelkedik ki a Z Fold7 vékony házából
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
azon gondolkoztam, hogy gap pad vastagságát nem-e kellett volna lemérni valami ilyesmi szerszámmal? [link]
vagy esetleg van ilyen kenhető thermal pad K5 PRO néven fut, lehet máskor ilyet kéne használni? így mint itt a videón.
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
eh már rendeltem, bár még nem adták fel.
ragasztó szalagot vettem itt a sarkon villamossági boltba amit a villanyszerelők is használnak vászon szalag, elvileg ez is bírja a hőt 105 fokig [link], jól körbetekertem vele a venti meg a hűtő között, tuti nem fog kifújni, sőt talán még jobb is lesz mert a feléről hiányzott.
billentyűt meg rendeltem ebay-ről 2560 huf-ért találtam angol kiosztásút ami nagy enter-es, amíg meg megjön kicseréltem a rakoncátlan billentyűket azokra amik kevesebbet vannak használva
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest