- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Külföldi SIM-ek itthon
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallerlaller
addikt
válasz
nemethchek19 #12948 üzenetére
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
azon gondolkoztam, hogy gap pad vastagságát nem-e kellett volna lemérni valami ilyesmi szerszámmal? [link]
vagy esetleg van ilyen kenhető thermal pad K5 PRO néven fut, lehet máskor ilyet kéne használni? így mint itt a videón.
-
hallerlaller
addikt
válasz
BoC1ka #12893 üzenetére
Én acer 5742-őt szedtem szét, ott volt ilyen rögzítő műanyag pöcök minden szalagkábelnél itt a videón 5:30-nál látható [link] kijön úgyis hogy nem húzod le, csak összeszerelésnél gond ha nem húzod le.
(#12895) BoC1ka
látom fujitsu-nál elég rövid a szalagkábel, próbáld meg olyan közel rakni amennyire csak tudod, csak vissza is megy ahogy kijött [link]
-
hallerlaller
addikt
válasz
Thunderzolee #12886 üzenetére
eh már rendeltem, bár még nem adták fel.
ragasztó szalagot vettem itt a sarkon villamossági boltba amit a villanyszerelők is használnak vászon szalag, elvileg ez is bírja a hőt 105 fokig [link], jól körbetekertem vele a venti meg a hűtő között, tuti nem fog kifújni, sőt talán még jobb is lesz mert a feléről hiányzott.
billentyűt meg rendeltem ebay-ről 2560 huf-ért találtam angol kiosztásút ami nagy enter-es, amíg meg megjön kicseréltem a rakoncátlan billentyűket azokra amik kevesebbet vannak használva
-
hallerlaller
addikt
ahoy!
hevert itt egy acer 5742g a fiók alján, most hogy sikerült szétszedni szeretném kicserélni a billentyűzetet, jelenlegi magyar ami 10k körül van, esetleg belemenne valami olcsóbb angol nyelvű gond nélkül?
a gpu memóriákon volt ilyen hővezető lapka amit szintén ki kéne cserélni ezt hol ajánlott venni? ezek közül mondjuk? [link]
ja és kéne még hőálló ragasztó szalag a venti és a borda közé, mert sajnos el kellett vágjam, máshogy nem jött le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Formula-1
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Konteó topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest