Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Google Pixel topik
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wasquez
üzenetére
Erről a gépről van szó egyébként?
www.hp.com/hpsc/doc/public/display?doc_ProBook6730s
Mert amit írtál, azt Google nem ismeri.Én csak a chipsetet néztem, az alapján tudom, h a GM45 az a Socket P-t kezeli.
Négymagos processzor többfázisú tápellátó áramkört igényel, ami ebben a gépben nincs meg. Ilyet ne is keress hozzá.
A T és a P között az a különbség, (ahogy a wikipediás felsorolásban is benne van), h a P betűvel kezdődőek 1/3-al kisebb TDP-vel rendelkeznek (ugyanakkora teljesítmény mellett).
T = 35W
P = 25WÍrtam, h bármelyik P7ezer, P8ezer, P9ezres processzor amit árban az aprón találsz 2-3ezer környékén, megfelel. Többet nem érdemes rákölteni, mert nagy előrelépés a jelenlegihez képest már nem lenne.
Jelenlegi: 2.1GHz, 2MB L2, 800FSB
Értelem szerűen ennél kell jobb. (órajel kábé marad ez, L2 tárat meg tudod növelni, és az FSB is több lesz)Egy SSD az ami, piszkosul fel tudja a gépet gyorsítani.
-
Mester9999
csendes tag
válasz
Wasquez
üzenetére
Hello!
Segítséget szeretnék kérni egy laptop pontos meghatározásában (haver vette én még nem láttam)

Ennyit küldött róla de ebből nem sokra mentem mert rengeteg ugyanilyen van ami valamiben különbözik, szóval valaki tudna-e linket küldeni ha kideríti ebből a pontos laptopot és ebbe milyen videokártyád lehet rakni mert szerinte csak intel hd van benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Energiaital topic
- Hobby elektronika
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pyttawrx