- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Thunderzolee #11939 üzenetére
Nem, ez a második gép (az első a saját Lenovo Miix 300 tabletem, de a tavasz folyamán meglépem a többi saját vagy családon belüli gépen is legalább az ingyenes Win 10-aktiválást).
Itt szempont volt, hogy ez a noti Vistával jött, kapjon újabb, támogatottabb Windowst. A gazdája (barátnőm apja) panaszkodott a sebességére is, így lett most egy hardveres és szoftveres upgrade is. Vista alatt egyébként valamilyen fura oknál fogva voltak nyűgjei; nem ment a wifi például, sem az SD-kártyaolvasó - Win 10 alatt mindkettő működik, bár az SD-olvasónak szerintem van valami érintkezési problémája, mert itt sem minden alkalommal érzi a gép, hogy bele lett dugva egy memóriakártya.
Hardveresen T3000 -> T8300, 2 GB -> 4 GB RAM, 160 GB HDD -> 120 GB SSD lett.
Egyelőre minden működik, nincs vele gond, ha mégis lesz probléma, akkor megy rá Win 7 (ugyanis Win 7 Pro licenszet vettünk a notihoz, de elsőre 10-et telepítettem a kulccsal). Gyakorlatilag csak böngészés (semmi komoly, flash-heavy vagy YouTube), némi Facebook és Skype, amire használva van.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged