- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
OK, de akkor mit tehetek? Ahogy olvasgattam ennek a BC4313-nak 65-72 a max, ezt el is éri, ha közel van a router, de több kellene. Eddig azt gondoltam, hogy a DIR-600-as miatt van ez és az elméleti 150-nek ez a gyakorlati maximuma, de a telómon ma fedeztem fel, hogy az 135-öt mutat. Tehát a rotert hiába cserélném ki egy 300-ra, nem változna a helyzet. Láttam, hogy lehet valahogy mókólni a biost, de nem akarom hazavágni a gépet. Ezért olyat tennék bele, mait támogat és persze gyorsabb.
Egyébként minden gyártónál van ez a whitelist ?
Köszi.T_chris: köszi, egyelőre elhalasztom ezt a projektet, a fenti jobban érdekel. A vége az lesz, hogy veszek magamnak egy normálisat, ezt meg megkapják a gyerekek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Autós topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Windows 11
- Synology NAS
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- További aktív témák...
- Új elekrtomos rollerek 2/3 áron és e-bike dobozban, 1 év garanciával:
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest