Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
OK, de akkor mit tehetek? Ahogy olvasgattam ennek a BC4313-nak 65-72 a max, ezt el is éri, ha közel van a router, de több kellene. Eddig azt gondoltam, hogy a DIR-600-as miatt van ez és az elméleti 150-nek ez a gyakorlati maximuma, de a telómon ma fedeztem fel, hogy az 135-öt mutat. Tehát a rotert hiába cserélném ki egy 300-ra, nem változna a helyzet. Láttam, hogy lehet valahogy mókólni a biost, de nem akarom hazavágni a gépet. Ezért olyat tennék bele, mait támogat és persze gyorsabb.
Egyébként minden gyártónál van ez a whitelist ?
Köszi.T_chris: köszi, egyelőre elhalasztom ezt a projektet, a fenti jobban érdekel. A vége az lesz, hogy veszek magamnak egy normálisat, ezt meg megkapják a gyerekek.
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Lenovo G580-ba milyen wifi kártya ajánlott, ha cserélni szeretném? Ha jól tudom, ez egybe van a bluetoothal.
Intel 7260-at nézegetem, de se bontva ( ez lenne a preferált ) se újonnan ( ez az ára miatt kevésbé preferált ) nem nagyon találni.
100-as netem van Dir-600 routerrel, a laptop 72-vel kapcsolódik a telefon 135-el. Ebből gondolom, hogy a Broadcom 4313 a gyenge láncszem. Bár a routerem is bohóckodik néha.Szóval mi az ajánlott, egyáltalán cserélhető e, nem fogja e tiltani a bios? Mintha hallottam volna ilyenről.
Köszi.
Ja, még a annyit, hogy olvastam egy ilyen eladó G580-ast, az optikai meghajtó helyén egy ssd volt. Azt hogy lehet megcsinálni, nem látszódik? Van valami beépítő keret hozzá? Mi lenne az előnye egy ilyen hibridnek és mekkora kéne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2025 - Íme a 46. héten megjelenő játékok listája
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Blu-ray lejátszók
- Napelem
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló - hibátlan, komplett szett
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- 17,3 Full HD laptop kijelző, LP173WF1(TL)(B3)
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx