- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Második bétánál jár a One UI 8
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyman
aktív tag
OK, de akkor mit tehetek? Ahogy olvasgattam ennek a BC4313-nak 65-72 a max, ezt el is éri, ha közel van a router, de több kellene. Eddig azt gondoltam, hogy a DIR-600-as miatt van ez és az elméleti 150-nek ez a gyakorlati maximuma, de a telómon ma fedeztem fel, hogy az 135-öt mutat. Tehát a rotert hiába cserélném ki egy 300-ra, nem változna a helyzet. Láttam, hogy lehet valahogy mókólni a biost, de nem akarom hazavágni a gépet. Ezért olyat tennék bele, mait támogat és persze gyorsabb.
Egyébként minden gyártónál van ez a whitelist ?
Köszi.T_chris: köszi, egyelőre elhalasztom ezt a projektet, a fenti jobban érdekel. A vége az lesz, hogy veszek magamnak egy normálisat, ezt meg megkapják a gyerekek.
-
luckyman
aktív tag
Sziasztok.
Lenovo G580-ba milyen wifi kártya ajánlott, ha cserélni szeretném? Ha jól tudom, ez egybe van a bluetoothal.
Intel 7260-at nézegetem, de se bontva ( ez lenne a preferált ) se újonnan ( ez az ára miatt kevésbé preferált ) nem nagyon találni.
100-as netem van Dir-600 routerrel, a laptop 72-vel kapcsolódik a telefon 135-el. Ebből gondolom, hogy a Broadcom 4313 a gyenge láncszem. Bár a routerem is bohóckodik néha.Szóval mi az ajánlott, egyáltalán cserélhető e, nem fogja e tiltani a bios? Mintha hallottam volna ilyenről.
Köszi.
Ja, még a annyit, hogy olvastam egy ilyen eladó G580-ast, az optikai meghajtó helyén egy ssd volt. Azt hogy lehet megcsinálni, nem látszódik? Van valami beépítő keret hozzá? Mi lenne az előnye egy ilyen hibridnek és mekkora kéne bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Riasztó topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 40AN dokkoló
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged