- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
hentes555
senior tag
válasz
Thunderzolee #11003 üzenetére
Az egyik venti a hdd-re fújja, a többi meg ahogy esik, elsősorban a merevlemez hűtése volt a célja. Hát olyan megoldást is gyártottam már, hogy az alábbi képen a noti szélén látható egy kb. egy ujjnyi széles részen szellőzés kivágva, meg a ramokat takaró kis lapon is van. [link] Na, hát az airflow az gondolom úgy van benne, hogy ott a szélénél beszívja a levegőt, majd a túloldalon a ventinél ki. Mint ezen a képen is láthatod, a venti alatt ki van vágva elég nagy területen, nekem és még sokan másoknak nem volt, ezért megtettem, hátha jobb lesz, de nem sokat segített. Na és azt kezdtem el mondani, hogy csináltam egy olyat, hogy egy üdítős kartondobozba beleépítettem egy 8 centis ventit, a dobozt pedig kivágtam és felhajtottam azt a részt, hogy a levegő a gépbe menjen, de az sem igazán segített. Ez így nézett ki, a pirosak ventik, a nagy szürke doboz meg az üdítős kartondoboz
[link]
De azon is gondolkodtam, hogy mivel levettem a HDD fölötti panelt, lehet elbasztam az erflót benne
Ha meg nem veszem le, megfől a hdd ott benne :S
Pormacskák nincsenek
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest