- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Tudom nem ez a megfelelő topik a kérdésemhez,de hátha nem küldtök el melegebb éghajlatokra!
Szóval a notebookom (acer Aspire E1-570) mennyire alkalmas játékra? Nagyjából "sejtem" hogy játékokra asztali gép való,volt is egy elég jó gépem (P8Z77-M - i5 2500k - R9 270X párosítás),de akkoriban nagyon nemvolt időm játékokra,még internetezésre sem,és eladtam,váltottam a jelenlegi laposra. Nagyon ritkán azért ellövöldöznék ha időm engedné,viszont ezért (egyenlőre) nem szándékozok asztali pc-t összerakni.
Mobil fronton nem vagyok otthon,nem ismerem hogy az intel igp (hd4000) mire képes.Köszönöm szépen a segítséget válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged