Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas10
csendes tag
Sziasztok!
Impressa mondta, hogy dobjam át ide a kérdésem, mert Thunderzolee biztosan kimerítő választ fog tudni adni nekem, illetve mindenki más, aki segítene megválaszolni nekem ezeket a kérdéseke.
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e laptopomba i3-as proci helyett i5-st vagy valami erősebbet mint a mostani rakni. A gép egy SAMSUNG RV509-es laptop. Intel i3 380M (Arrandale), 4 gb RAM és Nvidia GeForce 315M videókártya. Illetve próbáltam utána olvasni, de nem találtam használhatót, hogy lehetne-e még a RAM-mal bővíteni. Köszönöm válaszaitokat és segítségeteket. Csináltam CPUZ-ben egy riportot, ezt csatolom mellé.[link]
Üdv.: Miki
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Silver Titanium- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650 Steel Legend WiFi R5 8600G 32GB DDR5 500GB SSD RX 7800XT 16GB NZXT H700i
- Eladó Xiaomi Mi 11 Lite 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx