Új hozzászólás Aktív témák
-
vargas10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8990 üzenetére
Win7 x64 van a gépen, a procit alaphelyzetben kb olyan 25-30%-ig hajtja, abban az esetben, ha egy chrome fut, a ram pedig 70% körül. amikor nem fut semmi olyan program amit én indítottam el a ram akkor is 50-60% között mozog. Én kérek elnézését a lag kifejezésemért, inkább akkor úgy fogalmazok, hogy akad, szaggat. Kezd elviselhetetlen lenni amiket művel, vírust nem találtam rajt, bár ettől még elképzelhető hogy van kis lakóm
-
vargas10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8988 üzenetére
Legtöbbet a windows- szolgáltatások gazdafolyamata eszi (svchost.exe) , de ez többször is fut, amit nem értek hogy miért. Ha megnyitok egy böngészőt, akkor az is több folyamatként fut. Ccleaner megvolt, kikapcsoltam minden olyat ami szerintem "feleslegesen" indult. Megpróbálkozok egy reinstallal. Játékoknál nem hinném, hogy az internetkapcsolat lenne a probléma, mert nem szoktam multizni.
-
vargas10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8977 üzenetére
Igazából, sok játéknál, laggolok, olyanoknál is aminek papíron mennie kellene. Meg valami eszméletesen be van lassúlva, meg agyba főbe zabálja a RAM-ot, nem tudom miért. Az ssd-n gondolkodtam én is már korábban, ezzel kapcsolatban érdeklődnék hogy mennyire érdemes ilyet használtan venni, akár innen az aprók közül?
-
vargas10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8972 üzenetére
Köszönöm a választ, pedig bíztam benne hogy használna neki, ebből az apropóból is szerettem volna még ramot is tenni bele. Akkor véleményed szerint ne költsek "feleslegesen"procira?
-
vargas10
csendes tag
válasz
Thunderzolee #8970 üzenetére
Köszönöm a választ, még annyit szeretnék, hogy nem teljesen világos, számomra itt az i3 és i5 közti különbség, magok száma az ugyan annyi mindkettőnél, illetve a legtöbb adat ugyanaz, amit linkeltél nekem, [link] ezt néztem bele, kérlek nézd el nekem tudatlanságom. Illetve ha sikerülne szert tennem egy ilyen procira, akkor lenne érezhető javulás?
-
vargas10
csendes tag
Sziasztok!
Impressa mondta, hogy dobjam át ide a kérdésem, mert Thunderzolee biztosan kimerítő választ fog tudni adni nekem, illetve mindenki más, aki segítene megválaszolni nekem ezeket a kérdéseke.
Érdeklődni szeretnék, hogy lehet-e laptopomba i3-as proci helyett i5-st vagy valami erősebbet mint a mostani rakni. A gép egy SAMSUNG RV509-es laptop. Intel i3 380M (Arrandale), 4 gb RAM és Nvidia GeForce 315M videókártya. Illetve próbáltam utána olvasni, de nem találtam használhatót, hogy lehetne-e még a RAM-mal bővíteni. Köszönöm válaszaitokat és segítségeteket. Csináltam CPUZ-ben egy riportot, ezt csatolom mellé.[link]
Üdv.: Miki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vatera, Teszvesz topic
- Milyen házat vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Vicces képek
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple Watch
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Dell Precision Graphics Card Nvidia Quadro P3000 N17E-Q1-A 6GB GDDR5 gyári szám: NYM27
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- HP Alkatrészek eladók!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged