- Honor 200 Pro - mobilportré
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Második bétánál jár a One UI 8
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gmx9
aktív tag
Üdv!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Egy HP Pavilion dv5-1040eh laptopról lenne szó. Nem az enyém, de aki használja, ő a jelenlegi 2 GB-os (ddr2-es) memória mellé szeretne még kettőt. Az a kérdésem elsőre, hogy számít-e ez valamit játékoknál? Van egy adott játék, a belső területeken nincs gond, de ha "szabad ég alá" kerül a kép, akkor elkezd szaggatni. Nem feltétlen durván, de érezhetően. Szerintem nem számítana túl sokat ebben egyébként a + 2GB, de annyira nem vagyok otthon a témában, lehet dobna rajta valamennyit.
Ha mégsem, az lenne a másik kérdésem, hogy a videókártyát ki lehet-e benne cserélni jobbra és ha igen, melyiket ajánlanátok?
Erről a darabról van szó amúgy: [link]
Egy esetleges videókártyára a rászánt összeg olyan 20-25 ezer forint lenne, tehát nem kell nagy dologra gondolni, de azért mégis legyen valami ugrás az előzőhöz képest, ami talán eléggé elavult már.
Remélem lehet rajta 'foltozni', nem nagyon van most lehetőség újat venni.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest